گفت از صفر شروع کرده، مثلا رفته اندازه 100 گرم طلا کارت کشیده پیش طلافروش گفته 6 ماهه دیگه میام هر طلایی دوس داشته باشم بر میدارم، حالا نحوه پس اندازش، گفته هر چیزی که میخری حتی آب معدنی رو بنویس و حساب کتاب کن، گفت مثلا این ماه من 5 تومن کل خرج ماهان شد، اونم با دو بچه، گفتم واای این دیگه کیه همون نخورده که تونسته ایقد داشته باشه، حاضرم هیچ وقت پولدار نشم وقتی قراره مثل گداها زندگی کنیم، منو بگو فکر کردم خانمایی که شوهراشون پولدارن دیگه غرق تو نعمت پولم، نگو بعضیشون زندگیشون از زندگی خیلی ها که زیر خط فقر هم بدتره، واقعا آدم هیچی نداشته باشه ولی خسیسم نباشه، آدم خسیس زندگی کردن پیشش جهنمه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آب معدنی هم میخریده به کاسبه میگفته ۶ ماه دیگه میام کارت میکشم
با ۵ تومن و دو تا بچه ...
مگر همش مهمونی خونه پدرشوهر و پدرزن یوده باشن
که اونم اصلا قشنگ نیست حالا تو بگو ده کیلو طلا داشته باشه
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
من با یه بدبختی به رفاه رسیدم ک گفتن نداره ولی وقتی وضع خوب شد تا میتونم برای خودم خرج میکنم ، مسافرت خارجی رفتم تنها ، بهترین جاهارو گشتم ، از هیچیم نزدم ولی پس انداز هم کردم
مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند
با دوتا بچه کلا ۵ تومان خرجشون شده؟اگه از جایی دیگه مفت خوری نکرده باشه چهار سال دیگه هرچی جمع کرده باید خرج دوا و درمان بچه هاش کنه دیگه آسیبهای روحی و عقب ماندگیهای درسی بماند
میان استخوانهای خرد شده ایم اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️