2777
2789
عنوان

بچه های سه تا چهارسالتون اشتهاشون چطوره ❓وزنشون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 49 پست
تقریبا چهار ماه پیش100 قدش بود14 وزن الان قدش بیشتر شده اما حس میکنم وزنش تغییری نکرده

دختر من سه سال و سه ماه هست. قدش یک ماه پیش ۱۰۰ بود و وزنش ۱۴ و ۸۰۰.... حالا امروز باز قدش رو اندازه بگیرم. تغذیه خوبی نداره. یه روز میخوره چند روز نمیخوره. دکتر هم مولتی ویتامین و شربت پدیا بست بهش داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر روزا یه بار گاهی دوبار

والا دکتر سنتی میگفت باید سه بار باشه در روز

من خودم به دخترم دارو میدم روزی سه بار میره استهاش باز میشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

دکتر گفت دو کیلو وزنش کمتره از چیزی که باید باشه آزمایشاتشم اصلا مشکلی نداشت چندتا شربت براش نوشت وی ...

به نظرم زیاد به وزنش گیر نده. به نظر باید مراقب افزایش قد بچه ها باشیم. منم باید دوباره ببرمش دکتر 

تو غذاهاش کره بریز زیادماراکارونی زودزود بپزاصرار نکنجایزه تعیین کن براش اگه مثلا فلان غذا رو بخوره ...

همینکارا رو میکنم اما الان انگار عادت کرده هرچی بشه میگه اینکارو برام بکن یا اینو برام بخر تا غذا بخورم یا هر خواسته ی دیگه ای رو میخواد با شرط پیش ببره

همینکارا رو میکنم اما الان انگار عادت کرده هرچی بشه میگه اینکارو برام بکن یا اینو برام بخر تا غذا بخ ...

نه برای هر غذایی 

دختر من قرمه سبزی نمبخورد براش مداد شمعی خریدم گفتم بخوری بهت میدم

از اون موقع دیگه میخوره

برا هر وعده که نه

هله هوله اصلا نده قبل غذا

نمیدونم خودمم میخوام یه دکتر دیگه نشونش بدم واسه همین مشکلش

ببرش سنتی کم دارو شیمیاییو تقویتی بده

بلوغ زودرس میگیره ها

پسر من بچگیش اسکلت بود الان خودش رژیم میگیره بسکه تپل شده

دخترمم الان لاغره بهش میرسم ولی شیمیایی نمیدم بوقتش چاقم میشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

نه برای هر غذایی دختر من قرمه سبزی نمبخورد براش مداد شمعی خریدم گفتم بخوری بهت میدماز اون موقع دیگه ...

تقریبا یکی دوساعت قبل غذا بهش خوراکی چیزی میدم

اما خب خودش انگار اینجوریه چندروز خوب میخوره چندروز لب نمیزنه اما میوه زیاد میخوره