2777
2789
عنوان

بچه های سه تا چهارسالتون اشتهاشون چطوره ❓وزنشون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 49 پست
خواهر زاده من خیلییی ریزه🥲😂البته زود به دنیا اومد اینم شاید تاثیر داشته باشه

ان شالله تنش همیشه سالم باشه 

شایدم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرزادم دو سالشهخیلیی کم میخورهچیزیم بخوره معذرت میخوام بالا میاره ۱۰ کیلوعه🥲😂

رفلاکس داره یا آلرژی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

اره بابا خواهر کوچیکترم و پسر عموم الان ده سالشونه اینا هم بچه بودن باید خودتو میکشتی تا یه چیزی بخو ...

منم خودم بچگی خیلی خوش خوراک نبودم اما حالا بچه های طرف خانواده شوهرم مثلا بچه کوچیک اندازه یه آدم بزرگ باید براش غذا بکشی واسه همینم دختر منم با بچه ها خودشون مقایسه میکنن و همش میگن این لاغره منم دارم فکر میکنم نکنه واقعا بچم خیلی ضعیفه که اینجور میکنن

دکتر گفت دو کیلو وزنش کمتره از چیزی که باید باشه آزمایشاتشم اصلا مشکلی نداشت چندتا شربت براش نوشت وی ...

معدش روزی چندبار کار میکنه؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...