2777
2789

بچه ی من چندروز خیلی خوب غذا میخوره بعد یه مدت اصلا اشتها نداره شاید چندتا لقمه بخوره سه سالشه وزنش دوکیلو کمتر از چیزیه که باید باشه

نمیدونم چیکار کنم درست غذا بخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اکثر بچه ها یا چاقن یا خیلی لاغر واقعا نمیدونم چرا

آره واقعا

حالا من به نظر خودم بچم اونقدرام لاغر نیست اما چندنفر هستن همش به روم میارن که بچه سه ساله چقد لاغره دستاشو نگاه چطوره

دختر منم همینه الان ۱۶ کیلوئه چند ماهه ثابته وزنش

آره دختر منم همینجور وزنش ثابته اینجوریم نیست که کلا غذا نخوره اما یه روزایی خیلی بی اشتها میشه،دکتر شربتم نوشت دادم فایده ای نداشت

خواهرزادم دو سالشهخیلیی کم میخورهچیزیم بخوره معذرت میخوام بالا میاره ۱۰ کیلوعه🥲😂

چندسالشه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
خواهرزادم دو سالشهخیلیی کم میخورهچیزیم بخوره معذرت میخوام بالا میاره ۱۰ کیلوعه🥲😂

وای اینجوری که هی به من میگفتن بچت لاغره و غذا خوب نمیخوره فکر میکردم فقط دختر من اینجوریه تا الان که همه گفتن بچه هاشون همینطورن

وای اینجوری که هی به من میگفتن بچت لاغره و غذا خوب نمیخوره فکر میکردم فقط دختر من اینجوریه تا الان ک ...

اره بابا 

خواهر کوچیکترم و پسر عموم الان ده سالشونه 

اینا هم بچه بودن باید خودتو میکشتی تا یه چیزی بخورن

خیلی از بچه ها اینطورین

📚🩺🐾