2777
2789
عنوان

امروز رفتم داداشمو از خیابون جمع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر بچه ها بعضی هاشون شیطون هستن و حواسشون هست.خواهر زاده من ۶ سالش بود سر سفره یه نگاهی بهم کزد گفت ...

اره خیلی دارن زود بزرگ‌میشن

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

اره خیلی دارن زود بزرگ‌میشن

یه بارم خواهر زاده من ۵ ،۶ ساله بود رفته بودن خونه ما،سراغ منو از مامانم گرفته بود ،من تهران دانشجو بودم مجرد.

مامانم به شوخی گفته بود ،خاله ت عروس شده .وروجک گفته بود نخیر مامان جون ،اول باید با کسی آشنا بشه خاله به ما معرفی کنه ،ما ببینیم بعد بیان خواستگاری....مامانم دهنش وا مونده بود 

یه بارم خواهر زاده من ۵ ،۶ ساله بود رفته بودن خونه ما،سراغ منو از مامانم گرفته بود ،من تهران دانشجو ...

ایجونممم عزیزم😍🥺❤

شما جواب منو ندادیاتهمت زدی یالا بگو کی و کجا تاپیک منو دیدیمیگی یا ن

الان چرا اینجوری میکنی؟ نگفتم که خوشگل نیستی تهمتی هم نزدم .الان چند باره دارم تاپیکایه این شکلی میبینم تو اون تاپیک دوسته دخترش گفته یجا دیگه هم یه بچه تو کوچه همتونم آخرش نوشتین حرف راست از بچه بشنو دیدی که اون دوستمونم دیده بود اون تاپیکا رو که گفت .ماهم چیزی نگفتیم که میخوای جر بدی فقط گفتیم چقد تاپیکای این شکلی زیاد شده 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
الان چرا اینجوری میکنی؟ نگفتم که خوشگل نیستی تهمتی هم نزدم .الان چند باره دارم تاپیکایه این شکلی میب ...

جالبه روزی ۵۰۰ تا تاپیک یا بیتشر زده میشه حداقل ۷ .۸ تا شبیه هم در میاد

الانم مشخصه دروغ میکی و داری منفجر میشی

حسود خانم

تو معلومه دختر بامحبت و مهربونی هستی..مهربونها خوشگل بنظر بقیه میرسن و بقیه رو جذب میکنن

فداتشم من عزیزم❤