2777
2789

برای دیدن شوهرم تو بیمارستان ساعت پنج ونیم رسیدم نزدیک خونه مادرشوهرم یه گوسفند سفید تو خیابون بود بابام ندیدش زد بهش 😭وقتی پرت شد دیدم خون اومد ازش بابام همینجور رد شد از حراس عذاب وجدان داره میکشم آخه این موقع صبح زود اون گوسفند از کجا اومد جلو ما یعنی گناه کردیم چیکار کنم😭

تعداد رای : 0
نظرسنجی
مبنبم
0
0%
ممبممب
0
0%
منبمبم
0
0%

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

بلاخره صاحب داشته 

احتمالا فرار کرده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره صاحب داشته احتمالا فرار کرده

نمیدونم هیچی اطراف نبود تنها بود گوسفند دیگه ای نبود اینم شانس من بود 😭

گوسفند تنها بدون صاحب؟؟؟حداقل تا حروم نشده بود قربانی ش میکرد ین

من دیدم وقتی پرت شد خونم اومد ازش بابا من حراص کرد اصلا واینستاد چه بد بیاری خدا کنه خدا سر شوهرم بلایی نیازه با این اتفاق چقد گناه شد گوسفندها😞

شهر زندگی میکنید یا روستا ک گوسفند اومد جلو ماشین عجیبههه

شهر بود من نمی‌دونم این گوسفند اول شهر چیکار میکرد اونم صبح تقریبا تاریک بود هنوز اولی صبح داشت میزد هرچی من جیغ زدم هول شدم بابام ندیدش کاش دست مینداختم تو فرمونش یه کم می‌رفت اونور تر چیزی نمیشد فک کنم😞

ماشینتون سالمه؟ 

ما به سگ زدیم می‌خواستیم چپ کنیم 

رادیاتور سوراخ شد ، سپر شکست 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊