پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
نه یکی دو روز شدید کار کردم رفتم کمک شوهرم اینطوری شدن
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
دو روزه افتادم به هیچ کارم نمیرسم دراز میکشم دیگه نمیتونم بلند شم چند بار باید قل بخورم اینور اونور تا بلند شم😂
کمر درد خیلی بده من پریودیم کمرم حس میکنم میخواد کلا از پایین تنم جدا بشه
من رگ سمت چپ کمرم از زیر کتف تا روی باسنم گرفته
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]