2777
2789
من چند سال بود خواب میدم یکی آتیش میگیره ولی نمیمیرهنسبتش هم نزدیکخیلی اذیت میشدم آخرش همین شد و نمر ...

باید صدقه بدی براشون ، واز خدا بخای اون قضا و قدر رو ، به وسیله اون صدقه و قربانی رفع کنه

من چجوری پولدار میشم

ببین ذکر استغفار امام صادق و اون چهارتا سوره ذاریات مزمل طلاق و شرح و نماز شب اینا مال رزق و روزی هست ک در کنار تلاش خدا بهت برکت میده استغفار کلا مال و رزق و روزی زیاد می‌کنه 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه کنید

هی میگی بهم گفتن بهم گفتن هرکی ام میپرسه کی بهت گفت جواب نمیدی

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
الان مطمئنم که سنگ صفرا دارم

عه سنگو که گفتی دست کردن تو شکمت دراوردن 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
اخه نمیدونم تو خواب و بیداری انگار در گوشم یکی میگه

کمتر مصرف کن اوکی میشی

ببین ذکر استغفار امام صادق و اون چهارتا سوره ذاریات مزمل طلاق و شرح و نماز شب اینا مال رزق و روزی هس ...

من هر شب چهارتا سوره رو میخونم واقعه رو هم میخونم 

ذکر یا غنی رو هم بهم یاد دادن 

با دوتا کار دیگه یکی بازی فراوانی و یکی هم روزی صدبار جمله تاکیدی ثروت ساز 

ولی نمیدونم قراره چی بشه، حیرونم 

خدا خودش برکت بده به مالم به حق حضرت زهرا 

چیزی نمیبینم.حس میکنممثلن دوستم باردار بود بدون هیچ مشکلی،من حس بص یجوری بود،نمیدونم چجور توضیح بدم، ...

حالا آدرس بدم میری یکی رو چشم بزنی ؟😂

(شوخی )

باید صدقه بدی براشون ، واز خدا بخای اون قضا و قدر رو ، به وسیله اون صدقه و قربانی رفع کنه

صدقه میدم صلوات میفرستم آیه الکرسی میخونم

ولی فقط تأخیرش میندازه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

من هر شب چهارتا سوره رو میخونم واقعه رو هم میخونم ذکر یا غنی رو هم بهم یاد دادن با دوتا کار دیگه یکی ...

خب دیگه احسنت 

باید ادامه بدی 

حیرون نباش همه اینا رو با حس مثبت و شکر گذاری انجام بده نتیجه میده 

نه نشونم میداد میگفت ببین چند تا سنگ داری برو ازمایش بده😏

باشه باورم شد

اسی شیشه زده شماها چی ک هفت صحفه این تاپیکو جلو بردین🤣🤣

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه