2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین بعضی چیزا قضا و قدر هست و عوض نمیشه اما بازم دعا کن

آره .پناه برخدا من که خیلی اذیت میشم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خب دیگه احسنت باید ادامه بدی حیرون نباش همه اینا رو با حس مثبت و شکر گذاری انجام بده نتیجه میده

راستی شکر گذاریم میکنم 😍

اره عزیزم درست میگی برا خدا کاری نداره، ان‌شاءالله همه به سعادت و خوشبختی و سلامتی برسن 

به خصوص شما خانوم مهربونم🤍🥰

آخه چشم که اصلا دست خود آدم نیست که بخوای عمدا انجام بدی ولی تو قرآن هست و من شدبدا اعتقاد دارم چیزا ...

مثبتم پیش اومده

ینفرو حسم میگف خیلی موفق میشه و جایگاه والایی بدست میاره درصورتیکه بقیه این نظرو نداشتن،چون شواهد همین بود،و همینم شد ک در کمال ناباورانه موفق شد

آره .پناه برخدا من که خیلی اذیت میشم

منم مثل خودت خیلی خوابها دیدم و اتفاق افتاد

دوست ندارم چون هیچ کاری ازت برنمباد مال من ب فاصله مثلا یک روز اتفاق میفته

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 

منممممم من خواب شهادت سید حسن نصرالله رو دیدم😭

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

ای بابا چقدر بددلید شماها😤

بد دل نیستیم تو مصرفت بالا بوده انگار شایدم جنس از موتوری گرفتی خانم پرستار

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
راستی شکر گذاریم میکنم 😍اره عزیزم درست میگی برا خدا کاری نداره، ان‌شاءالله همه به سعادت و خوشبختی و ...

خواهش میکنم توکل به خدا مهم‌تر از پول برکته من دیدم کسایی ک پول داشتن اما هیچ برکتی نداشت و هیچ خوشی نکردن و از دست رفت. برای اونم دعا کن 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
بازی فراوانی چیه ؟جمله تاکییدی چیه ؟

عزیزم بازی فراوانی رو سرچ کن توضیحاتش کامل هست 

خیلی جذابه و واقعاً نتیجه میده 

جمله تاکیدی هم ببین خودت چی دوست داری یه جمله مثبت انتخاب کن روزی صدبار بگو جوری که گوش خودت بشنوه 

مثلاً بگو خیر و برکت تو زندگی من زیاده 

پول درآوردن راحته

دنیا پر از برکت و فراوانیه 

من هرچی بخوام رو برای خودم میخرم

یا...

نکتش اینه که خودت باید انتخاب کرده باشی تو وجودت واقعاً اون جمله دلنشینت باشه 

ولی تو پنج سالگی تا شش هفت  امیرالمومنین چندین و چند بار  میومد به خوابم منو مینشوند رو پاهاش میگفت تو ۴۰ سالگیت انسان بزرگی میشی🤨 

و من هیچ شناختی از دین نداشتم 

اما انرژیشونو دریافت میکردم 

منم مثل خودت خیلی خوابها دیدم و اتفاق افتاددوست ندارم چون هیچ کاری ازت برنمباد مال من ب فاصله مثلا ی ...

آدم شکنجه ی روحی میشه

کاش اینطور نبودیم 

چندتا از فامیل دچار حادثه شده بودن

من تو اون تایم خواب بودم

دیدم خونشون شلوغ و همه دارن میرن عیادت

بیدار شدم شوهرم گفت این شده

پسر عموم رفت تو کما من تو خواب فهمیدم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌