2777
2789
عنوان

لباسشویی

109 بازدید | 13 پست

لباسشویی ما ۸ کیلویی پاکشوما بعضی وقت ها رو تایم ۲ و ۳ گیر میکنه به قدری تکرار میشه ک مجبورم خاموش کنم تایم جلو نمیره .یا بعضی وقت ها هم نمیچرخونه ک خشک کنه کند میچرخه مشکل از کجاست یا بعضی وقت ها موقع خشک صدای بدی میده مشکل از کجاست کسی میدونه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من دوو همین مشکلو وقتی لباس زیاد میریزم یا مایع زیاد بریزم باهاش دارم

من ترس وحشتناکی که از لباسشویی دارم اصلا سنگین نمیکنم فکرشم نمیکردم از لباسشویی بترسم بس که به گرونی افتاده الان پاکشوما ۸ ۳۲ میلیون اگه اشتباه نکنم 

حجم لباس؛یعنی وقتی لباس ها خیس میشن ، وزنشون حدوداً بشه دو کیلو؟

نه حجم لباس خشک، برنامه دستگاه طبق لباس خشک. نکته اینجاست که لباس نخی وزنش با خیس شدن تقریبا دوبرابر میشه، ولی لباس پشمی و حوله پنج برابر میشه

هر روزبعضی اوقات روزی دوباربیشتر باگزینه شستشوی سریع و حجم لباس تا 2کیلو میذارم

منم هر روز روشن میکنم واقعا لازمم میشه به نظر شما خراب میشه عمرش کم میشه ؟

من ترس وحشتناکی که از لباسشویی دارم اصلا سنگین نمیکنم فکرشم نمیکردم از لباسشویی بترسم بس که به گرونی ...

متأسفانه همه چیزگرون شده

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
بله همه چیز ما قصد خرید خونه داریم پول جمع میکنیم انگار پول از ارزش میوفته

دقیقا،واقعا نمیشه کاری کرد دیگه،انشاالله خدا بهترین هارو واستون رقم بزنه عزیزم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍