2777
2789
عنوان

تصویر ژاکلین رو دیدین واقعا زیباست

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 39 پست
وقتی عکسای این مدلا و دخترای شایسته خارجی رو میبینم هاج و واج میمونمدخترای ایرانی عربای لبنان و امار ...

آره عربا هم خیلی خیلی خوشگلن، چشم از اونا هم میزارم، اینی که گذاشتم برای حداقل پنجاه سال پیشه اونموقع عمل زیبایی مرسوم نبوده خیلی نچراله

ململی من همین چنددقیقه پیش با نینی یار حرف میزدمنمیدونم کدومشون بود همشونو تگ کردم مشکلمو رفع کنن و ...

یاخدا 😁🤭نیاد تعلیقمون کنه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شد مگه

شوهرش رو وقتی دقیقا کنارش بود ترور کردند. خون پاشید تو سر و صورت این. بعد هم که کلا یه مدت تو رسانه ها بایکوت شدن. 

کلا خانواده کندی همه عجیب و غریب از بین رفتند.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
حقوق هم میگیرن؟ چطور میشه نینی یار شد؟

آره میگیرن دقیق نمیدونم ولی میگن از طریق آگهی 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

وقتی عکسای این مدلا و دخترای شایسته خارجی رو میبینم هاج و واج میمونمدخترای ایرانی عربای لبنان و امار ...

اینا ملغمه شخصیت کاریزماتیک، استایل، چهره، اصالت و تحصیلات هستند. نه فقط خوشگلی. 

خیلی داستانشون فرق میکنه با اونایی که شما میگی.

ما که دخترای خوبی هستیم😌

شما که صد البته، ♥️♥️

گلی چجوری تاپیک رو حذف کنم آشنا در نیاد کسی.؟

عزیزم روزای زوج به جز تعطیلات رسمی ساعت ده تا دوازده و دو تا سه بعداز ظهر لینک تاپیکت رو برای نینی یار ۱ بفرست حذف میکنه

هربار دو تا حذف میشه

اگر مشکلت حاده مثلا عکس یا پستی باید فوری حذف بشه نینی یارها رو تگ کن براشون کامل توضیح بده مشکلتو برات پاک میکنن و یامشکلو حل میکنن

خودت که خیلی ماهی 🤗

ممنون فدات شم 🤭🩵

اینا ملغمه شخصیت کاریزماتیک، استایل، چهره، اصالت و تحصیلات هستند. نه فقط خوشگلی. خیلی داستانشون فرق ...

بالاترین درجه انسانیت شهادت هست و لاغیر

کسی هم شهید نمیشه وگراینه توی دنیا شهیدگونه زندگی کنه

اصالت هم به معنای میزان تقوا و ایمانه نه چیزای دیگه

تحصیلات و لباس خوب و ثروت و... امتیاز هست ولی امر معیار زیبایی و ارزش آدمی رو به اینچیزا گره بزنیم عین بی عدالتی هست 

چرا که آدم های فقیر و ساده پوش و بیسوادی وجود دارن که به قدرس انسانیت دارن و خوش اخلاق هستن که آدم از مصاحبت باهاشون سیر نمیشه

بالاترین درجه انسانیت شهادت هست و لاغیرکسی هم شهید نمیشه وگراینه توی دنیا شهیدگونه زندگی کنهاصالت هم ...

جمله اولت رو خوندم دیگه بقیه اش رو نخوندم. 

تشریف ببرید با همفکرای خودتون صحبت کنید. بامدادتون بخیر.