2777
2789
عنوان

چیکار کنیم یکی زود بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 28 پست
آخه این راه حل هر کی طرفش رفته باز هم افتاده تو چاه یعنی راحت نشده

خب ببین تو بهترین شرایطم باز مشکل هست ولی واسه بعضیا ازدواج بهتره ، من خودم ازدواجم خیلی بهتره با تمام سختی هایی که کشیدم اصلا دوست نداشتم خونه پدرم بمونم بالاخره که چی نمیشد که تا ابد اونجا بمونم باید ازدواج می کردم دیگه

به نظرم آدم از یه سنی به بعد یا ازدواج کنه یا اگه شرایطشو داره تنها زندگی کنه حداقل طبقه بالاشون

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم نمیزارن ولی زورکی من انجامش میدم

دختر مجرد حق خروج از کشور بدون اجازه پدر فکرنکنم داشته باشه مگه قاچاقی بری اونم نگیرنت دیگه 

نمی ترسی از عواقبش ، برات مهم نیس

دختر مجرد حق خروج از کشور بدون اجازه پدر فکرنکنم داشته باشه مگه قاچاقی بری اونم نگیرنت دیگه نمی ترسی ...

دختر مجرد اجازه پدر مادر لازم نداره مطمعانم اینو( اگه قاچاقی بود که منصرف میشدم معلومه قاچاقی نمیرم)

دختر مجرد اجازه پدر مادر لازم نداره مطمعانم اینو( اگه قاچاقی بود که منصرف میشدم معلومه قاچاقی نمیرم)

آره سرچ کردم نوشته زیر ۱۸ سال فقط اجازه نیازه