2777
2789

الا كيه به مرگ فكر نكن عزيزم هروقت قسمت باشه ميميريم همه

کسی نمیتونه انکار کنه. کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه که کسی نمیتونه انکار کنه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.