2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور

165 بازدید | 35 پست

اگه بخوام یه رشته بدون آزمون دانشگاه پیام نور درس بخونم میشه کلاسارو نرم ؟چون بچه دارم نمیتونم برم کلاس فقط عملی هارو میتونم شرکت کنم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

نه اشکال نداره

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میگن جدیدا پیام نور جوری شده که چهار جلسه غیبت داشته باشیم کلا از اون درس حذف میکنن

نمیدونم

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
اصن تو کلا نروغیرحضوریع دیگه

خیلی خوبه واقعاً دو تا بچه کوچیک دارم ولی بی نهایت عاشق درس خوندنم یه لیسانس دارم می‌خوام دوباره شروع کنم روانشناسی بخونم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
یه سوال دیگه عزیزم رشته روانشناسی بدون کنکور داره دیگه درسته؟

اره باید بزنی شهرستان های ک متقاضی کم داره بعد مهمان شو شهر خودت