2777
2789
عنوان

کنکوریا سال قبل بیاین یه دقیقه

265 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها 

من دوازدهمم بعد  از اول سال تا الان چهار پنج روز غیبت داشتم( بعضی روزا مریض بودم )ممکنه تازه تا آخر اسفند بیشتر هم بشه میخواستم ازتون بپرسم شما هم سال کنکورتون غیبت داشتید بعد مدرسه گیر میداد ؟؟؟ آخر سال نمره انظباط تون کم شد؟؟؟؟

چون من الان هم از بودجه بندی آزمون عقبم هم درسام این هفته سنگینه نمیخوام فردا برم اصلا موندم چیکار کنم 

رشتت چیه

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی

مدیر گیر میده،؟

برا ما ک نمود 

من خودمم انسانی ام میخوام فردا نرم بشینم درس بخونم چون اکثر درس های ما حفظی برا عربی و ریاضی هم ک مهمه میریم 

بعد انتظار رتبه برتر هم دارن

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡

مدیر گیر میده،؟برا ما ک نمود من خودمم انسانی ام میخوام فردا نرم بشینم درس بخونم چون اکثر درس های ما ...

منم فردا امتحان تاریخ دارم بعد بدتر از اون ریاضی هم دارم ولی خب هم ساعت ۲:۳۰ تعطیل میشم هم دوشنبه درسام سنگینه 

باز دوشنبه هم چون مهمون داریم درسای سه شنبه ام وحشتناک تره جامعه و دینی ازم حتما میپرسم فارسی امتحان شیش درس دارم زبان هم قرارع بخونم 

برای همین میگم نرم فردا بشینم هم درسای سه شنبه رو سبک کنم هم بودجه بندی و یکم بخونم چون آخر هفته مریض بودم هیچ کار نکردم دوست دارم فقط امسال تموم بشهههه

من پارسال کلا سر حمع۲ ماه رفتم بیشتر بچه ها کلاسمون نمیرفتن خودمون تو خونه میموندیم بهتر هم‌میخوندیم ...

۱۸ هم خوبه خدایی ما پارسال بچه هامون خیلی غیبت داشتن آخر سال انظباط بیست گرفتن 

اصلا مدرسه وحشتناک وقت میگیره الان چشم بهم بزنی کنکوره حس میکنم هنوز هیچ غلطی نکردم 

منم فردا امتحان تاریخ دارم بعد بدتر از اون ریاضی هم دارم ولی خب هم ساعت ۲:۳۰ تعطیل میشم هم دوشنبه در ...

وایی خیلی بده میفهمم افتضاح ادم ن ب خواب میفهمه ن ب درس از مدرسه میای خسته کوفته دلت میخواد بخوابی نمیشه 

همه دوستام میگن میخوایم زود تر تموم شده امسال 

واقعا اینم ک مهمون بیاد و امتحان داشته باشی خیلی بده 

چقدر زود درس ۶ رسیدین امتحان هم میخواد بگیره 

ما درس ۵ رو تموم کردیم 

بگیرین بعضی ها رو کنسل کنین 

منم گفتم فردا نرم بشینم فارسی و تاریخ و یکم اقتصاد بخونم تست بزنم فلسفه بخونم تست بزنم کلی کار دارم هیچ کدوم رو هم انجام ندادم 

۱۸ هم خوبه خدایی ما پارسال بچه هامون خیلی غیبت داشتن آخر سال انظباط بیست گرفتن اصلا مدرسه وحشتناک وق ...

ا ه خب برا همین وقت گرفتن من نرفتم مخصوصا ما که تا ساعت ۳ مدرسه بودیم میومدیم خونه اش و باش میوفتادیم‌ دیدم فایده ندا ه نشستم خونه خوندمبعد من بدنم هم ضعیفه میرفتم مدرسه سرما می‌خوردم حداقل تا دوماه نمیشد کتاب وا کنم همون نرفتن بهتره تعم بشین خونه بخون انظباتم ۱۰ هم بگیری برات ارزشی ندارند چون کنکور با سابقه کاری به معدل ندارن

من پارسال کلا سر حمع۲ ماه رفتم بیشتر بچه ها کلاسمون نمیرفتن خودمون تو خونه میموندیم بهتر هم‌میخوندیم ...

امسال دانشگاه دولتی قبول شدین؟