2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیانورود آقایون ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 35 پست
نمیدونم اخه احساس نیکنم زخم دارم زخم میتونه مربوط ب عفونت باشع

برو دکتر معاینه، چطور احساس می‌کنی؟  تازه میگن زخم رو هم دست هر دکتری ندید انگلک کن ب ی دکتر خبره بدید 

دختر خاله م میخواست زخمشو برداره دنبال دکتر ارزون بود  دکتره بهش گفت چطور برای عمل زیبایی بینی همه جوانب و میسنجی ولی الان فقط قیمت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر معاینه، چطور احساس می‌کنی؟ تازه میگن زخم رو هم دست هر دکتری ندید انگلک کن ب ی دکتر خبره بد ...

دکتری ک دکتر خودم معرفی کرد واسه چندروز دیگه نوبت داده بهم ؟از سوزشی ک دارم چون باسوزش عفونت فرق داره ؟دکتر خودم هم معتینه نکرد معری نامه داد برم یش یه دکتر دیگه ک حرف اول رو تو استانمون میزنه

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
چطور مصرف کنم عزیزم

گیاهش و بگیر ،گل ش رو ب اندازه نصف مشت بریز داخل ی لیوان آب دم کن،حالا یا قوری یا هر چیز دیگه من خودم داخل لیوان دمنوش میریزم،اگه زخم داشتی بیا پیام بذار تجربه خودم و بگم بهت

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
گیاهش و بگیر ،گل ش رو ب اندازه نصف مشت بریز داخل ی لیوان آب دم کن،حالا یا قوری یا هر چیز دیگه من خود ...

ممنون عزیزم فردا حتما میرم عطاری میخرم

شما زخمت بخاطر چی بود

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖