به مقداری پول دارم میخام طلا بگیرم به نظرتون طلا میاد پایین یا نه میدونم طلا دراز مدت جواب میده ولی میترسم قیمت الان حباب باشه دوباره برگرده رو سه میلیون و خرده ای کسی سر در میاره راهنماییم کنه اخه وام ورداشتم حیفه الکی خرابش کنم
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
تو این مملکت چی اومده پایین که طلا بیاد؟ مطمئن باش بالاترهم میره
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
طلا هروقت بخری ضرر نمیکنی بخر الان مطمئن باش ساله دیگه این موقع کلی بیشتر شده قیمتش و میگیخوب شد گرفتم من خودم هرچی پول پس انداز میکردم با انواع قیمت خریدم و الان خداروشکر اصلا ضرر نکردم
اگه برای کوتاه مدت میخوای سرمایه گذاری کنید ارز دیجیتال بهتر از طلاس.اونم به شرط اینکه نوسان گیری بلد باشید.ولی اگه دراز مدت میخوای سرمایه گذاری کنید طلا و ارز بهترین گزینه اس
فک نکنم تو این اوضاع شیر تو شیر خاورمیانه ایران قراره جواب اسرائیل و بده که اون موقع باز گرون میشه
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
چون قرار نیست بخرم بفروشم،تا حالا تو عمرم چیزی نخریدم که بعدش ارزون شده باشه،حتی ماشین تو کشورای دیگه مدلش پایین میاد ارزون میشه اینجا مدل قلقلک میرزا هر روز داره گرونتر میشه البته ربطی نداشت مثال اخر