2777
2789
عنوان

علامت های تنبلی ت خ م دان چیه

298 بازدید | 9 پست

بچه ها از کجا بفهمیم وضعیت رحممون رو من متاسفانه پریودیم از پنج روز شده دو روز

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهم ریختن تاریخ عادت

رشد موی زائد 

اضافه وزن

و در آخر چون علائمش با مشکل هورمونی یکیه با سنو پزشک تشخیص نهایی رو مید

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهم ریختن تاریخ عادترشد موی زائد اضافه وزنو در آخر چون علائمش با مشکل هورمونی یکیه با سنو پزشک تشخیص ...

میده*

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

تاریخ پریود نامنظم

ممکنه یه ماه پریود شی یه ماه نشی

موی زاید ضخیم و زیاد ناحیه ریش و دور سینه و اینا 

پریودی دردناک با درد شدید 

توی سونوگرافی رحم هم مشخص و قابل تشخیصه

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بهم ریختن تاریخ عادترشد موی زائد اضافه وزنو در آخر چون علائمش با مشکل هورمونی یکیه با سنو پزشک تشخیص ...

همه اینایی ک گفتین دارم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه اینایی ک گفتین دارم

ممکنه مشکل هورمونی هم باشه علائمشون مشترکه برو دکتر زنان آزمایش و سنو بنویسه