2777
2789

اعصابم ضعیف شده میشینم۴ساعت قشنگ کارمیکنم باپسرم نمونه سوال حروف تصاویر مجله میدم دستش میگم حروف رو پیداکنه بعدوقتی ازش میپرسم بلدنیس کیا مث منن بچتون زود یادمیگیره روشی چیزی دارین بگین ماهم استفادع کنیم وای رد دادم  

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی باحاله من داداشم سومه 

مامانم میگه ارتیییییییین بیست بار برات توضیح دادم اونم گریه می‌کنه میگه عایتستسنسنیت خب نفهمیدمممم😭😭😭

آخرش می‌ره خیلی خوب میگیره و بر میگرده خیلی سخت نگیر 

ولی جنگ و دعواشون خیلی خنده داره یاده خودم میفتم بابام باهام ریاضی کار میکرد ۱ ساعت کار میکرد ۵۰ دقیقه شو گریه میکردم ۱۰ دقیقه شو آشتی میکردیم باهم یاد می‌گرفتم😂

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

پسر من یادگیریش خوبه ولی تو کلاس گاهی حواس پرت ولی خب طبیعیه تا حدودی بچتون جاهایی ک مشگل داره رو ب ...

ب رو یادنمیگیره ولی ریاضی و نگارش و خوندنش عالیع این ب رو‌هرکار میکنم یادش نمیمونه ویادنمیگیره

وای چه رو اعصابن من باید برای دختر خالم در بیارم‌ حوصله ام نشد براش خودم نوشتم

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

ن چی هس چطور درست کنم میشع لطفا بگی

کاغذ بردار

مربع مربع قیچی کن

روش حروفی که خونده رو بنویس

روی هر کارت یه حرف

از هر حرفی چندتا درست کن

بعد بسن جلوش

بگو مثلا کلمه بابا رو با اینا درست کن

کلمه آب رو درست کن

اینجوری خیلی خوب یاد میگیره بچه

(    )
خیلی باحاله من داداشم سومه مامانم میگه ارتیییییییین بیست بار برات توضیح دادم اونم گریه می‌کنه میگه ع ...

👍👍🤣

نمیتونم دعواش نکنم خیلی اعصابم خورد میشه 

ب رو یادنمیگیره ولی ریاضی و نگارش و خوندنش عالیع این ب رو‌هرکار میکنم یادش نمیمونه ویادنمیگیره

تو سینی آرد بریز.

با حالت بازی ؛ نقش «ب» رو واست بنویسه.

بخدا راه میفته.خودتو اذیت نکن.

دقیقا منم مشکل تورودارم بابچه یکسال ونیمه اعصاب وروانم بهم ریخته گاهی تشویق میکنم  جوابه،سعی میکنه صدشو بزاره

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔