2777
2789
عنوان

کسی بوده بدون علائم بفهمه بارداره

92 بازدید | 14 پست

یعنی درد سینه و حالت تهوع و درد پریودی نداشته باشه ولی باردار باشه؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچکدوم اینارو نداشتم. پریودم کاملا منظم بود ۶ ماه. قبلش دکتر دارو داد و منظم شد. ۵ روز عقب انداختم.

قبل اینکه اصلا موعدم بشه منی ک اوووون قدر گرمایی بودم همش با تاپ بودم لرز میکردم دندونام بهم میخورد اسفند بود. شوهرم از حرکات و لرزشم وحشت میکرد از خونه پدرش تا خونه ما یکم فاصلس تو ی حیاطیم کاپشنش رو میداد بهم باز سردم بود

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
آبجیم.تا شش ماه نفهمید بارداره. رفت سونو اونجا فهمید

پریود میشد یعنی؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

اصلا چیزی به اسم علائم بارداری نداریم،،همش کشکه.علائم دقیقاااااا مثل پریودی هست،،.کسایی هم که اینجا تاپیک میزنن میگن این علائم رو داریم بارداریم یا نه؟

به خاطر اینه که این ماه اقدام کردن و حواسشون رو جمع کردن ببینن چه علائمی دارن..وگرنه صد در صد ماه های پیش هم همین علائم رو داشتن،ولی چون توجهی نداشتن براشون عادی بوده..

حالا تهوع و اینا بعد ۲ ماهگی تازه سر و کلش پیدا میشه ولی دل درد پریودی از همون اول هست،،اصلا فک میکنی میخوای پریود بشی..بغضیا حتی ماه اول خونریزی هم دارن

اصلا چیزی به اسم علائم بارداری نداریم،،همش کشکه.علائم دقیقاااااا مثل پریودی هست،،.کسایی هم که اینجا ...

من حتی حس پریود شدنم ندارم...

نه. تنبلی تخمدان داشت. سابقه داشت قبلش که دیر به دیر پریود میشد

منم دارم ولی هرماه پریود میشم...

6 مااااااهحتما چند ماه یه بار پریود میشدهپلی کیستیک بوده؟اخه یه ماه پریود نشی دنبال علتی

آره سابقه داشته

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
طبیعیهپریودت چند روز عقب افتاده؟

هنوز عقب نیفتاده امروز موعدم بوده 

ولی صورتم کلییییی جوش وحشتناک زده که تا حالا نمیزد و ترشحم خیلی زیاد شده لباس زیرم خیسه همش