2777
2789

من چهل سالمه لیسانسم دارم ولی مثل خیلی از هم نسلیهام نتونستم شغلی داشته باشم الان که بچه ها بزرگتر شدن خیلی حس بدی دارم احساس میکنم راکد موندم  به فکر رسیده یه کاری انجام بدم یا درس بخونم یه رشته دیگه یا یه کاری رو برم شروع کنم یاد بگیرم سردرگمم نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهما دهه شصتیها آنقدر گفتن کار نیست تو ذهنمون حک شد انگیره نداشتیم الان که شرایط شغل وکار بهتر شده ح ...

آره دوره ما نسل سوخته

اون از کنکورمون

اون از شوهر کردنمون.اون از مدرسه مون و ..‌

ارشد بخون هم پرستیژ و کلاس و سوادت میره بالا هم موقعیت شغلیت بهتر میشه

دیگه سوادم بیست ساله راکد مونده نمیدونم میکشم یا نه هم رشته هام خیلیهاشون همون موقع استخدام شدن من به خاطر بچه کوچیک وزندگی تو کلان شهر نتونستم برم

پارکباشگاه یک زبان دیگه باد بگیر مثل زبان آلمانیبافتنی تو کارهای هنری

دلم میخواد درامد داشته باشم یه چیزی رو شروع کنم که به درامد برسم حتی درحد خیلی کم ولی اهل معامله وبازارم نیستم

هر کاری دوست داری انجام بده عزیزم💚💙💚💚💙

شما اینجا چیکار میکنی ثبت نام کردی جان خودت با هر روشی میدونی میشه شوهرتو راضی کن بری خیلی رشته خوبیه واقعا خیلی ظلمه که نزاره بری

شما اینجا چیکار میکنی ثبت نام کردی جان خودت با هر روشی میدونی میشه شوهرتو راضی کن بری خیلی رشته خوبی ...

یه هفته گریه زاری کردم تا راضی شد رفتیم اشنا پیدا کردیم گفتن ثبتنام کنید درخواست مرخصی بدین ترم اول تا ببینم چی میشه بقیه ش 

یه هفته گریه زاری کردم تا راضی شد رفتیم اشنا پیدا کردیم گفتن ثبتنام کنید درخواست مرخصی بدین ترم اول ...

خیلیم خوب خداروشکر خب بگو میزاشتی از همین ترم برم زودتر تموم میشد الان بیکار نشستم تو خونه علاف