2777
2789

بانک اصلا نزار ارزش پولت کم میشه 

اگر یخچال خارجی و مارک میخای بخری بخر

اگر نه بدش طلا

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا بخر.من تازه عروسی کردم.جهیزیه مو سه سال پیش خریدم.اگه با همون پول طلا میخریدم الان میتونستم طلامو یفروشم هم جهیزیه کامل بخرم هم یه پولی برام میموند.طلا خیلی بیشتر از وسایل که خریدم گرون شد.حالا باز خودت میدونی

به نظرم الان جهازت واجبتره.

۱۰۰ تومنو برو پیش قسط بده یخچال ماشین لباسشویی و گازتو الان بردار، بقیشو قسطی کن

اصلا تو بانک نذاریا

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
طلا بخر.من تازه عروسی کردم.جهیزیه مو سه سال پیش خریدم.اگه با همون پول طلا میخریدم الان میتونستم طلام ...

راستش شوهرمم رابطش باهام خوب نیست🥲احساس میکنم به عروسی نمیرسیم

طلا بخر.من تازه عروسی کردم.جهیزیه مو سه سال پیش خریدم.اگه با همون پول طلا میخریدم الان میتونستم طلام ...

دیگه شما اغراق میکنید منم سه سال پیش جهیزیه خریدم الان که مقایسه میکنم قیمتش سه برابر شده طلا هم سه برابر شده. قیمت لوازم خانگی هم با دلار تغییر میکنه

اگه طلا بخره موقع فروشش کارمزدخریدشو حساب نمیکنن و یه چیزی ازش کسر میکنن.

طلا بخر یخچال بگیری گارانتیش تموم میشه. ممکنه از مد بره و...

گارانتیش از موقع نصبش فعال میشه. من دوسال قبل عروسیم خریدم بعد نصب تا دوسال بعدش فعال شد.

سال به سال اجناس آشغالتر میشه به نظر من الان بخره بهتره تا دوسال دیگه

دیگه شما اغراق میکنید منم سه سال پیش جهیزیه خریدم الان که مقایسه میکنم قیمتش سه برابر شده طلا هم سه ...

من واقعیتو گفتم.یخچال دقیقا ۱۴۰۰ خریدیم سی تومن الان شده پنجاه.در حالیکه همون ۱۴۰۰ ربع سکه برا شوهرم خریدیم چهار تومن الان شونزده هفده تومنه.شاید شما لوازمتون خارجی بوده هم اندازه دلار رفته بالا.مال من ایرانی بود خیلی کم گرون شد.این تجربه من بود حالا خود اسی میدونه.طلا هم آبشده بخره هیچ کارمزدی نداره