2777
2789
عنوان

محیط دانشگاه

345 بازدید | 28 پست

سلام سلام جوم دانشگاه الان تو مقطع ارشد چطوره؟ دعوام نکنیدها زمان ما حدود ۱۵ سال پیش خیلی از دخترها تو دانشگاه فقط دنبال تور کردن کیس عاطفی بودن الآنم جو همونجوریه؟ اگه یه مرد متاهل که تا حالا پاک بوده چون دختر دور و برش نبوده و همش با خانواده بوده و محیط کار کاملا مردونه دوباره بره دانشگاه ممکنه زندگیش به خطر بیوفته؟

از طرف کسی این سوال را میپرسم لطفا راهنمایی کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه دانشگاه ما بچه خر خون هست سرش تو کار خودش باشه دختر پسر که رل بزنن هم هست

بعدم سنی از اون فردی که میگی گذشته چرا بخوان زندگیش به خطر بیفته مگه پسر دختر ۱۸ ساله هست

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

با قاطعیت میگم بله سالها دانشگاه درس خوندم و کار هم کردم جو دانشگاه برای متاهل و مجرد سن پایین و سن ...

استاد دانشگاه هستین ؟ یک سوال دارم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بتونم جواب بدم در خدمتم

ممنون درباره رزومه برای فول فاندا می حواستم چیا باید باشه 

از همین ترم اول چیکارا کنم

ولا من دارم میبینم همکار به همکار رل زده اونم تو جو اموزش و پرورش

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
دانشگاهی مثل پیام‌نور چطور؟ کاش میشد به صورت غیر حضوری هم درس بخونن و مدرک بگیرن

نمیدونم من پیام نور نیستم 

آرزوم بود برم غیر حضوری مامانم میگه حضوری برو