چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه پرستار ومامان بیکاری نداره شاید حقوق آنچنانی نباشه ولی بیکار نه
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
اره همون جا میزدم زیر گریه میگفتم من می خواستم پزشک شم مجبوری اومدم چون پشت کنکور موندن سخت بود خانواده ام قبول نکردن
مگه اونایی که مامایی خوندن و الان سرکارن تا اخر عمر کار میکنن؟ اونا بازنشسته میشن شما میرید جاشون . گروه درمانی هیچوقت نباید بیکار بمونن مگه ادمها مریض نمیشن؟ اینهمه مراجع کننده تو بخشهای پزشکی داریم. شما بخون به حرف کسی گوش نده یه عده فقط میخوان ناامید کنن تا نیرو کم بشه فک و فامیل خودشونو جابزنن تو کم نیار بخون نزار ادم مفت و بی تخصص بیاد جای شما.
ولی من خانوادم اخراش داشتن التماسم میکردن پشت کنکور بمونم ولی من کشش نداشتم اصن💔🤕کاش میدونستم اینج ...
خدا شکر کن همین رفتی اگه رفته بودی مهندسی حقوق هنر رشته های دیگه جوش برات نامفهوم بود حال نمیکردی با بچه هاشون