2777
2789
عنوان

حالم از دانشگاه و خودم بهم میخوره

366 بازدید | 20 پست

من ترم یک پرستاریم یه هفتس که رفتم دانشگاه 

الان تو دانشگاه میگن با رتبه های به شدت بهتر اینجا آوردن من خیلی عذاب وجدان دارم که چرا من که رتبم داغون تره دارم باهاشون درس میخونم 

هی به خودم میگم شاید این محبت الهیه که بالاخره قبول شدم بعد میترسم میگم نکنه امتحانه الهیه 

وه اعصابم خورده وحشتناک 

از دوره کنکور و پشت کنکور بودنم بیشتر افسرده شدم تو این یه هفته حالم خیلی بده

دلم میخواد درس بخونم معدلم خوب شه به خودم ثابت کنم منم لیاقت داشتم که اینجام نه به کسی ها فقط به خود خود خودم 

جدا از این تو دانشگاهمون یه دختری هست که دبیرستان همکلاسی بودیم زیاد رابطه خوبی با هم نداشتیم الان همین دختر که همه بچه های دانشگاه ترم پایین بالا این دانشکده اون دانشکده دوس داره باهاش ارتباط بگیره هم اتاقی خوابگاهم هست من به نشانه ادب باهاش میرفتم میومدم بعد ایشون یه اکیپی پیدا کردن که انگار من چسبیدم بهشون گروهشون زوجه دو به دو با هم راه میرن حرف میزنن منم انگار اضافیم بعد میام مثلا برم خودم ارتباطمو تو دانشگاه بسازم صدام میکنه یه چی میگه و دوباره انگار منو یادش نیست 

خیلی حساس شدم میدونم  شاید بچگونه باشه ولی نمیتونم رفتاراش رو تحمل کنم خیلی ناراحت بودم سر رفتاراش گفتم بزارم یکم تو خوابگاه ساکت باشم برای اینکه حرف را باز کنه چی میگه؟ اینقدر نوشابه آوردی نخور بیشتر از این چاق میشی ؟ اینقدر چایی نخور کم خونی میاری پوستت سیاه میشه؟ 

حتی به سرم میزنه برم انصراف بدم از دانشگاه خیلی حالم بده

هی میخوام خودمو با درس مشغول کنم یادم بره نمیتونم اصلا نمیدونم چجوری باید درس بخونم چجوری بخونم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

منم عین تو با این شرایط که خوابگاه نمی‌رم دوستی هم از دبیرستان ندارم اونجا

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

نه عزیزم این چه حرفیه ،حتما تو هم به اندازه همونا تلاش کردی ،

درضمن ربطی هم نداره همین الانن تلاش کنی نمرت بهتر میشه ...

ارتباطاتم که تا خودت گرم نگیری کسی گرم نمیشه باهات

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عین تو با این شرایط که خوابگاه نمی‌رم دوستی هم از دبیرستان ندارم اونجا

بهتر که نداری 

دوست چیه فکر کن فاصله خوابگاه تا آزمایشگاه ۵ دقیقه پیادس 

حتی به اندازه یه دست شستن من صبر نکرد که با هم بریم 

حالا اگه من بودم وای وای 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

جانا 

یه چی بگم دور از حونت ها الان فک کن تو قبری ،باز همه این حرفا و این ادما برات مهمه ؟؟؟؟؟! 

نع صد البته 

خودتی واعمالت 

وطبق گفته خودت هم خدا بهت نعمت داده‌هم امتحان 

هر دوتا رو باهم داده ببینه چجوری پاس میکنی 

مهم نباشه جانم 

از هدا بخواه گوشوچشمت رو از رفتارای ناهنجارشون کر ولال کنه

منم تو شرایط مشابهم و شاید حتی بدتر 

میگذره به هرحال 

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

بهتر که نداری دوست چیه فکر کن فاصله خوابگاه تا آزمایشگاه ۵ دقیقه پیادس حتی به اندازه یه دست شستن من ...

من تنهام 😶 با یه نفر فعلا حرف زدم فقط همینقدر ساکت تو کلاس . حوصله هیچکس ندارم تایم اسراحتم گوشی ، فکر نمی‌کردم دانشگاه اینقدر کسل کننده باشه،.

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

نه عزیزم این چه حرفیه ،حتما تو هم به اندازه همونا تلاش کردی ،درضمن ربطی هم نداره همین الانن تلاش کنی ...

خیلی میخوام گرم بگیرم ولی نمیشه اصلا یادم نمیاد تو این ۱۳ سال چجوری با مردم ارتباط میگرفتم انگار همینجوری الکی همه بام خوب بودم جوری که یه نفر بم میگفت تو اسمت کشش داره جذبت میشن

این جواب تاپیک قبلت هست که تا اومدم بفرستم دیدم قفل شده👇

معدل الف شدن یعنی بالاترین معدل باشی

برای درس هات صدای استاد ووویس بگیر. تو کلاس هم جزوه بنویس. جزوه ت رو واسه امتحان بخون‌. نمیخواد چیز دیگه ای بخونی. از بچه های ترم بالایی سوال کن کمکت میکنن. شاید نمونه سوال هم داشته باشن. درس خوندن تو دانشگاه با مدرسه فرق میکنه اولش یکم سخته به مرور راه میوفتی

من تنهام 😶 با یه نفر فعلا حرف زدم فقط همینقدر ساکت تو کلاس . حوصله هیچکس ندارم تایم اسراحتم گوشی ، ...

وای دقیقا خیلی کسل کنندس اعصاب خورد کنه نمیتونم هیچکسو تحمل کنم

خیلی میخوام گرم بگیرم ولی نمیشه اصلا یادم نمیاد تو این ۱۳ سال چجوری با مردم ارتباط میگرفتم انگار همی ...

عب نداره ،اینم درست میشه ،احتمالا بخاطر گاردیه که خودت نسبت به خودت داری ،یکم عزت نفس داشته باشی اکیه🤍

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

مگه قبولیش الکیه؟ نه!

پس رتبه‌ات می‌خورده که قبول شدی

چرا الکی خودتو اذیت میکنی اگه نمی‌خورد قبولت نمیکردن دیگه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
جانا یه چی بگم دور از حونت ها الان فک کن تو قبری ،باز همه این حرفا و این ادما برات مهمه ؟؟؟؟؟! نع صد ...

کاش بتونم توجهی نکنم دعا کن برام اینقدر حساس نباشم

منم تو شرایط مشابهم و شاید حتی بدتر میگذره به هرحال

مهم گذشتن نیس مهم خوب گذشتنه 

کاش اره همون خوب بگذره

مهم گذشتن نیس مهم خوب گذشتنه کاش اره همون خوب بگذره

من الان تو وضعیم به بد گذشتنم راضیم

امیدوارم همه چی خوب پیش بره برات❤️

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself