2777
2789

دیروز خانوادگی با دوست خانوادگی بابام که دوتا پسر و یه دختر داره رفتیم کوه

ما شب رفتیم سفره خونه( منو داداشم و بچه های دوست بابام) من به دوس پسرم گفتم بیا ولی گفت کار داره باید بره 

بعد یکی از رفیقاش اونجا بوده بهش زنگ میزنه میگه آره دوس دخترت با چند تا دختر پسر اکیپی اومدن سفره خونه و .... 

اونم ز زده به من میگه تو با آبروم بازی میکنی و چرا بدون من تو محیطی که همه منو می‌شناسن با پسر میری بیرون و ......

الان داره میاد صحبت کنیم تو راهه چی بگمم؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم توی رابطه عاشقانه خب دوطرف به همدیگه یچیزایی رو باید توضیح بدن نمیشه بگی به تو ربطی نداره با داداشت بودی اگه میخواستی خیانت کنی خب داداشتم اونجا نبود بهشم گفتی بیاد خودش نیومده

میدونم توی رابطه عاشقانه خب دوطرف به همدیگه یچیزایی رو باید توضیح بدن نمیشه بگی به تو ربطی نداره با ...

اوهوم 

میدونی اون همچین آدمی نیست که بهم شک کنه اینا 

میگه تو محیطی که میدونی پشت سرت حرف در میارن رعایت کن 

نمیدونم چطور از دلش دربیارم 

از یه سری مردم روستا و عقایدشون واقعا خسته شدم😔

اوهوم میدونی اون همچین آدمی نیست که بهم شک کنه اینا میگه تو محیطی که میدونی پشت سرت حرف در میارن رعا ...

جمع خانوادگی بوده چه حرفی دربیارن اخه،حرف مردمو جدی نگیر همینارم بهش بگو‌ اگه درک نکنه دیگه تقصیر تو‌ نیست

جمع خانوادگی بوده چه حرفی دربیارن اخه،حرف مردمو جدی نگیر همینارم بهش بگو‌ اگه درک نکنه دیگه تقصیر تو ...

صحبت کردیم درست شد❤

البته اونقدر که فکر میکردم عصبانی و ناراحت نبود خداروشکر 😅