2777
2789

افتضاح خالص بود 

شکم اوردم، جوشهای شدید پیشونی و صورت، پریودهای سنگینتر و در نهایت هم کیست، با قطع کردنش خوب شدم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوره خوردم خون ریزیم بعدش خیلی زیاد بود وقتی پریود شدم . این سری دوره دوم قرصه هنوز تموم نشده ولی کمرم و دلم شدید درد گرفته نگرانم شدید تر از دفعه قبل نشه این سری!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

افتضاح خالص بود شکم اوردم، جوشهای شدید پیشونی و صورت، پریودهای سنگینتر و در نهایت هم کیست، با قطع کر ...

وای منم پریودم سنگین شده .من واسه تنبلی تخمدان دارم میخورم دکتر داده

در واقع برای تنظیم شدن خوردین شما

منم برای تنظیم شدنش و تنبلی تخمدان

به دکترت بگو عوضش کنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

منم برای تنظیم شدنش و تنبلی تخمدانبه دکترت بگو عوضش کنه

سه تا دونه مونده تموم شه این دوره 🤦🏻‍♀️ الان فکر نکنم عوضش کنه برای دوره های بعدی میگم عوض کنه .

منم شکم اوردم پریودای وحشتناک شده . شما عوض کردین چی جاش دادن؟

والا نمیدونم پارسال یکماه پریود بودم دکتر گفت ۵ روز روزی دوتا بخورم تا قطع شد ، بله بعدش نرمال شدم و ...

لک هاتون از بین رفت؟اخه منم یه دوره خوردم حس کردم لک میاره ب دکترم گفتم گفت ن اینجوری نیست 

سه تا دونه مونده تموم شه این دوره 🤦🏻‍♀️ الان فکر نکنم عوضش کنه برای دوره های بعدی میگم عوض کنه .من ...

من در واقع رفتم دکتر بگم قرصم که سیپروترون کامپاند بود رو عوض یا قطع کنه که این دوفامد رو داد و بعد با دیدن عوارضش گفت برگردم به همین قرصه

میتونی قرص ویتاگنوس هم تست کنی یه دوره ای برام خوب بود