2777
2789
عنوان

یبوست بارداری

85 بازدید | 12 پست

سلام من دیروز دستشویی نرفتم امروز از صبح با استرس بلند شدم چند بار رفتم دستشویی ولی انگار دستشویی نمی اومد بعد استرس گرفتم شیاف گذاشتم بعدش سریع رفتم دستشویی بعداونم بازم دستشویی رفتم بعد استرسم کم شد و بی خیال شدم بعد یهو تو فکرم اومد که اگه فردا نرم دستشویی چی اگه یبوست بگیرم چی بعد همی بهم احساس بی قراری ترس دست می ده .

الان ساعت هاست فکرم مشغول بیشتر این استرس و فکرم مشغوله اذیتم می کنه .

میشه کمک کنید بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیس منم بخاطر دمیترون ک برا تهوع میخوردم یبوست داشتم فقط باید هر روز چیزای فیبر دار بخوری

منم چند روز پیش دمیترون خوردم بعدش صبح یبوست شدم بعد فرداش نرفتم دستشویی امروزم شیاف گذاشتم 

یعنی بخاطر قرص بود دیگه نمی خورم‌ به نظرت مشکلم حل میشه ؟

منم چند روز پیش دمیترون خوردم بعدش صبح یبوست شدم بعد فرداش نرفتم دستشویی امروزم شیاف گذاشتم یعنی بخا ...

اره دمیترون یبوست میاره اگه ویارت شدید نیس نخور 

من فقط با دمیترون حالم بهتر میشد مجبور بودم