2777
2789
عنوان

واسه ناهار فردا کارگر داریم بنظرتون چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 31 پست
پادرد دارم خواهرسختمه هم غذا بپزم هم ظرف بشورم

اهان پس هر جور که راحتی عزیزم ❤❤از الان خدا قوت بده

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بریز تو دیس براشون بشقاب هم بذار یکی کمتر میخوره یکی بیشتر 

بابای خودمم کارگره ناراحت میشم یکی باهاش اینجوری برخورد کنه😣

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بخدا دلشون میشکنه

واقعا؟؟؟؟ چه ربطی داره؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بریز تو دیس براشون بشقاب هم بذار یکی کمتر میخوره یکی بیشتر بابای خودمم کارگره ناراحت میشم یکی باهاش ...

اخه ی

نه خواهر من که قصدم جسارت نیست که

پادرد دارم

نمیتونم ظرف بشورم

مسئله اینه

وگرنه کارگرا برام محترمن

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
واقعا؟؟؟؟ چه ربطی داره؟

گلم خیلی ربط داره،این حرکت معنی داره،اگه اسی جان مشکل شستشو داره میتونه از یکی از خانوما خواهش کنه چهار تا ظرف بشوره ولی یه بار مصرف واقعا حرکت بدیه

بریز تو دیس براشون بشقاب هم بذار یکی کمتر میخوره یکی بیشتر بابای خودمم کارگره ناراحت میشم یکی باهاش ...

خدا باباتو حفظ کنه و بهش طول عمر بده انشاالله

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
گلم خیلی ربط داره،این حرکت معنی داره،اگه اسی جان مشکل شستشو داره میتونه از یکی از خانوما خواهش کنه چ ...

اخه خوب سر کارن تو خونه نیستن که.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
گلم خیلی ربط داره،این حرکت معنی داره،اگه اسی جان مشکل شستشو داره میتونه از یکی از خانوما خواهش کنه چ ...

آره خواهر

مشکل شست وشو دارم، پادرد دارم

دست تنها هم هستم

اهان پس هر جور که راحتی عزیزم ❤❤از الان خدا قوت بده

متشکرم عزیزم

اخه ینه خواهر من که قصدم جسارت نیست کهپادرد دارمنمیتونم ظرف بشورممسئله اینهوگرنه کارگرا برام محترمن

البته اینم بگما فکر نکنم برای مردا این چیزا مهم باشه همینکه بهشون غذا بدی و پذیرایی کنی مهربونیتو میرسونی و اونا راضین

بابام خونه یکی از اشناهامون کار میکرد سر یه مسئله ای  خانومه با بابام لج کرد دقیقا سر ناهار گذاشت رفت بیرون بابام میگفت دیدم نیومد غذا اینا هم هیچی دیگه برای خودم ساندویچ گرفتم ، انگار زنه رفته بود بیرون غذا خورده بود برگشته بود (الان بابام میبینتش انگار نه انگار هیچ کینه ای نداره)

ولی بعضی غریبه ها انقدر معرفت دارن و قشنگ پذیرایی میکننا خدا خیرشون بده

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خدا باباتو حفظ کنه و بهش طول عمر بده انشاالله

قربونت برم عزیزم خدا پدر و مادر شما رو هم حفظ کنه انشالله ❤️