2777
2789

حالم خیلی بده فرشام رو دادم قالی شویی کثیف برگردوندن بعد زنگ زدم مسئول قالی شویی کسری هرچی از دهنش در اومد بهم گفت

حالم خیلی بده امشب مادر شوهرم و خواهر شوهدم از شهرستان میان نمیدونم چکار کنم

فقط گفتم اطلاع رسانی کنم بقیه هم مثل من این تجربه تلخ رو نداشته باشن

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو صنفشون شکایت کن خیلی خیلی زیاد پیگیری میکنن

کردم امیدوارم پیگیری کنن

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
یعنی شما فرشتون رو کثیف برگردوندن بعد بهشون اطلاع دادی تازه بد و بیراه هم گفته؟!آخه چرا؟

آره اول خانومه گفت میان بر میگردونن بعد آقاهه گوشی رو ازش گرفت گفتم کثیفه گفت فردا به حساب خودتون کارشناس میفرستم منم اعتراض کردم اونم بد و بیراه گفت😭😭😭😭😭

ما قالی هامون میدیم شربت اوغلی همیشه راضی هستیم هم من هم خانواده همسرم منتهی هر ۶ سال یکبار چون دستباف هستن این سری دادیم یه جا دیگه یادم نمیاد میرم فاکتور میبینم میگم فرشم ابریشم بوده خرابش کردن بعضی جاهاش سفیدی در اومده نمیدونم چرا البته من تازه خریدم حدود ۴سال ولی چون یکن آب خورشت ریخته بود دادم قالیشویی 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما قالی هامون میدیم شربت اوغلی همیشه راضی هستیم هم من هم خانواده همسرم منتهی هر ۶ سال یکبار چون دستب ...

حتما سری بعد میدم اینجا اعصابم خورده تحقیق نکرده از روی سرچ گوگل زنگ زدم

من هر سال فرشام رو میشورم چون بچه کوچیک دارم

حرو....ز...ه ها برای ما هم یه بار خیس تحویل دادن

حتما اطلاع رسانی کن یاد میگیرن در قبال پولی که میگیرن متهد باشن