2777
2789

به من هم گفتن ولی چون بنظرم اندازه اش کافی بود دیگه نرفتم الان که ۶ ماه بعد هستش میخوام برم چون دیگه رفته ژل

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش جذب نمیشه اسی. من برج 12 پارسال زدم یکمش جذب شد ولی الان هنوز که هنوزه لبامو ژل داره. اگه دوسداشتی حجمشو بیشتر کنی بزن ولی مواظب باش اردکی نشه

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

به من هم گفتن ولی چون بنظرم اندازه اش کافی بود دیگه نرفتم الان که ۶ ماه بعد هستش میخوام برم چون دیگه ...

کامل میره؟؟؟یا نه هنوز مثلا یکمش مونده ؟؟برای ترمیم نرفتی بعد ۲۰ روز منظورته؟؟

همش جذب نمیشه اسی. من برج 12 پارسال زدم یکمش جذب شد ولی الان هنوز که هنوزه لبامو ژل داره. اگه دوسداش ...

عزیز لبات باریک بود چند سی سی زدی...دوبار رفتی؟؟منظورم یکی اولین باری که میزنی و بعد ۲۰ روز ترمیم

کامل میره؟؟؟یا نه هنوز مثلا یکمش مونده ؟؟برای ترمیم نرفتی بعد ۲۰ روز منظورته؟؟

یک ذره اش در حد ۲۰ درصد موند چون بار اولم بود.نه برای ترمیم نرفتم

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
چند سی سی زدی کلا؟؟

من فقط نیم زدم که نچرال شه نه باد کرده و زشت

من نزدم ولی میدونم دفعه اول جذب میشه 20 درصدش میمونه حدودا

و 20 روز بعد برای مرتب کردن و فرم دادن و تمیز کردن کار میرن تا فیکس بشه فرمش

مثلا ممکنه ی طرف بیشتر جذب بشه یا لب حالتش و از دست بده 20 روز بعد میرن ک قشنگ تر بشه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"