2777
2789

بچه ها به خدا چشممون زدن هر روز یکی از سه قلو هام یکچیزیش میشه شایدم من مامان خوبی نیستم  خیلی ناراحتم امروز با بچه ها خونه تنها بودم بچه ها رو خواب کرده بودم یکیشون بیدار شد شیرم و بهش دادم  همینجور که داشت میخورد خوابش برد بعد که خوابش برد یک دقیقه رفتم بیرون گوشیمو بیارم برگشتم دیدم چششمش بازه کبود شده خونه تنها بودم ترسیدم بلندش کردم نمیدونستم چیکار کنم زدم پشتش درست نشد  فوتش کردم درست نشد تو بغلم شل شد  خیلی ترسیدم داشتم سکته میکردم بچه رو گرفتم رو دستم خیلی محکم زدم پشتش بچم نفسش اومد شروع کرد نفس نفس زدن وای خدا خیلی ترسیدم خودمم آسم شدید دارم انقدر این ور اون ور کردم به نفس نفس زدن افتادم حالم اصلا خوب نیست نفسم در نمیاد دیگه چیکار کنم؟

مامان سه قلو ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براشون عقیقه کن. میدونم 3تا هستن و گرون میشه ولی خیلی خوبه. هر روز هم صدقه بده. دعای چشم زخم بگیر بزن به لباسشون. همیشه همراهشون باشه. 

مطمئن باش چشمتون میزنن. هر کسی میرسه میگه یه جا 3تا بچه دنیا آورده یکی اون وسط خبث طینت داشته باشه یا چشمش شور باشه دیگه واویلا. 

به خدا دیگه نمیکشم 3تا بچه کوچولو رو توی 23سالگی دست تنها با آسم شدیدم نگه دارم

اره سخته واقعا

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند