2777
2789

نصیحت نمیخوام گوشم پره به یه سری چیزاهم عقیده خودمو دارم 

فقط میخوام بدونم چی جوری خودکشی کرده با چی 

زندگیش چی جوری بوده چند سالش بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای عاشقی قرص خور زنده است

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

بله پشیمون شده بود به شدت همه رو منت میکرد نجاتش بدن.اما راه برگشتی نبود.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

از نزدیکان من نبودن 

از همسایه ها ی قدیم مادرم بودن 

اعتیاد شدی داشتن دار زدن خودشونو 

جوون بودن 

از ادامش هم خبر ندارم

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بله برادر شوهرم هنوز یکسال نشده 

یه زندگی عللی خانواده عالی ، وضع مالی هم متوسط ولی پر رزق و روزی ولی متاسفانه ایمان و اعتقاداتش ضعیف 

خیلی مهربون و دوست داشتنی بود همیشه شاد و سر زنده ، هنوز تو شوکیم چرا ب چه علت

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 

دوران راهنمایی بودیم از فامیلهای دور بود از من یکی دوسالی بزرگتر بود دختر بود....مادر پدرش از هم جدا شده بودن و نمیدونم این طفلی توی چه عذابی بود که با قرص برنج خودکشی کرد.

هیشکی خونه نبوده رفته حموم خودشو شسته اومده لباس تمیز پوشیده بعدم قرص خورده وقتی که اثر کرده با زجر زیاد مرده. اوناییکه دیده بودنش میگفتن بدنش خیلی باد کرده بوده. روحش شاد اسمش بهاره بود..دختر خوبی بود چادری هم بود..