2777
2789
عنوان

خانما و دخترای مجرد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 57 پست
خدایی این یقین نیست؟از دیروز نیومده و بی دلیل بساط قهر راه انداخته

نه 

سابقه خیانت داره ؟ 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بر میگرده اگر میتونی با خط یکی دیگه زنگ بزن

جواب نمیده کلا میفهمه منم ناشناس جواب نمیده به زن همسایه گفتم زنگ بزنیم زدیم ج نداد

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی کسی که میدونه زنش حامله هست و یکم روحیه حساس تری نسبت به قبل داره و هم اینکه بی خبر هست حداقل به ...

منم همینو میگم واسه همین نفهمیدم دقیق استاتر چی میگه

هم یهو رفته هم زنش حامله س

هم جواب نمیده

چه ازاری میرسونه 

💕🌸☘️🌹

جواب نمیده کلا میفهمه منم ناشناس جواب نمیده به زن همسایه گفتم زنگ بزنیم زدیم ج نداد

از داداشش کی پرسیدی؟

به داداشش بگو میتونی بیای خونمون کار دارم اومد بگو زنگ بزن بهش 

فقط 50 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

آخرش من نفهمیدم مجردی یا متاهل

تاپیکت یه جوریه 

اگه متاهلی از طریق خانوادش (مادرشوهر و...)اقدام کن

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
نه سابقه خیانت داره ؟

ببین کلا پیر زنارو دوست داره پنجاه شصت اینجوری گرایش به حقیر شدن داره.

و یکماه پیش بهم گفته بود باسن عروس خالمو میخوری تو

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
آخرش من نفهمیدم مجردی یا متاهلتاپیکت یه جوریه اگه متاهلی از طریق خانوادش (مادرشوهر و...)اقدام کن

نوشتم که برادرش میگه رفته بیرون شهر و کلا جواب نمیده ،حتی هرجا باشیم به مادرش زنگ میزنه ک نزده این با دختره میترسه مامانش راجع متاهلیش چیزی بپرونه مثلا با زنتی یا ...

ببین کلا پیر زنارو دوست داره پنجاه شصت اینجوری گرایش به حقیر شدن داره.و یکماه پیش بهم گفته بود باسن ...

😑😑😑

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
از داداشش کی پرسیدی؟به داداشش بگو میتونی بیای خونمون کار دارم اومد بگو زنگ بزن بهش

دیروز ساعت ۷شب ،ساعاثت ۱۲و نیم شب، امروز ساعت سه.

میگه سرکار هم نیومده و زنگ میزنم ج نمیده یجوری از داداشش حساب نمیبره چون برادر بزرگه

عزیزم ازدواجت غلط بوده و حامله بودنت غلط تر قربونت وقتی این چنین اخلاق ها رو ددره گرایش چی چی الله اکبر

ان شاءالله ک در کل خیره نگران سعی کن نباشی بای کوچولو خطر دارع 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

دیروز ساعت ۷شب ،ساعاثت ۱۲و نیم شب، امروز ساعت سه.میگه سرکار هم نیومده و زنگ میزنم ج نمیده یجوری از د ...

عجب چه مرگشه پس

فقط 50 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

ببین کلا پیر زنارو دوست داره پنجاه شصت اینجوری گرایش به حقیر شدن داره.و یکماه پیش بهم گفته بود باسن ...

وا مریضه 😑

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بعضی وقتا مردا نیاز به تنهایی دارند.خودش خوب میشه و برمیگرده ولی نباید تنهات میذاشت تو بارداری.حرص ن ...

اخه هیچکاریش نکردم شب قبلش به داروهاش رسیدم ماساژ دادم دمنوش دادم صبح بیدار شده به هوای روزای قبل که ۷روز بود خوب شده بودیم بغلش کردم دیدم شونه خالی کرد گفتم چیشده حرف نزدا حتی یک کلام موندم تو خواب چکارش کردم