نمیدونم چکار کنم از دست این بچها و مدرسه امکان انتقالی هم ندارم هر اتفاقی که میفته میندازن گردن من اگه گوشی میارن اگه رل دارن و پیام بازی میکنن شاید باورش براتون سخت باشه ولی ی جوری برنامه می ریزن منی ک روحم خبر نداره میفته گردن من ک من دست داشتم تو این چیزا اگه لوازم ارایشی میارن اگه نمیان همشو میندازن گردن من:) کل حرف هاشون تو کلاس از رابطه جنسی و شوهره خسته شدم انقد گریه کردم ک چشمام داره از جا در میاد من فقط مخام درسم بخونم یجا خوب قبول شم و برم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حتما اونا از این دست دخترای گرگن ،شما مظلوم وساده ای ک میندازن گردن شما سعی کن حواستو جمع کنی چیزی نندازن تو کیفت بعدم از این ب بعد مث خودشون زبون داشته باش وزرنگ باش از حقت دفاع کن
تازه امروزم ک قضیه لوازم ارایشی شون لو رفت فکر کردن کار منه ک لوشون دادم داشتن نقشه میریختن تو شهرستان بی ابروم کنن💔 ی مشت ه..زه بیناموس تو کلاس ماین فقط ک هدفشون هرچی هست جز درس..
حتی از خود ارضای هاشونم حرف مزنن در این خراب و داقونن تا الان ۴ تا دبیر انصراف دادن کلا از مدرسه ما
حتما اونا از این دست دخترای گرگن ،شما مظلوم وساده ای ک میندازن گردن شما سعی کن حواستو جمع کنی چیزی ن ...
نمتونم هرچی میشه اشتباهات گذشته رو میزنن تو روم وقتی تازه اول راهنمایی بودم بخاطر شکستی ک خوردم ی رل در حد چت و پیام داشتم همونو تابلو کردن تا حرف میشه میزنن تو صورتم بخدا ناراحتی قلبی و خشکی چشم گرفتم میدونم اشتباه کردم ولی ن تا این حد ک روزی هزار بار بخاطر ی اشتباه بچگانه تنبیه بشم حالا خودشونم کم بد نیستن... تا مرد متهل بوده..