2777
2789
عنوان

کمک 😭💔

153 بازدید | 17 پست

نمیدونم چکار کنم از دست این بچها و مدرسه امکان انتقالی هم ندارم هر اتفاقی که میفته میندازن گردن من اگه گوشی میارن اگه رل دارن و پیام بازی میکنن شاید باورش براتون سخت باشه ولی ی جوری برنامه می ریزن منی ک روحم خبر نداره میفته گردن من ک من دست داشتم تو این چیزا اگه لوازم ارایشی میارن اگه نمیان همشو میندازن گردن من:) کل حرف هاشون تو کلاس از رابطه جنسی و شوهره خسته شدم انقد گریه کردم ک چشمام داره از جا در میاد من فقط مخام درسم بخونم یجا خوب قبول شم و برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همکلاسیاش کاراشونو میندازن گردن این بنده خدا حالا اگ راهکار دارید کمکشون کنید بهشون راه حل بدید ...

تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که به ناظم یا مدیر بگه قبل از اینکه اونا بگند.یا کلاسش رو عوض کنه

تازه امروزم ک قضیه لوازم ارایشی شون لو رفت فکر کردن کار منه ک لوشون دادم داشتن نقشه میریختن تو شهرستان بی ابروم کنن💔 ی مشت ه..زه بیناموس تو کلاس ماین فقط ک هدفشون هرچی هست جز درس.. 

حتی از خود ارضای هاشونم حرف مزنن در این خراب و داقونن تا الان ۴ تا دبیر انصراف دادن کلا از مدرسه ما

حتما اونا از این دست دخترای گرگن ،شما مظلوم وساده ای ک میندازن گردن شما سعی کن حواستو جمع کنی چیزی ن ...

نمتونم هرچی میشه اشتباهات گذشته رو میزنن تو روم وقتی تازه اول راهنمایی بودم بخاطر شکستی ک خوردم ی رل در حد چت و پیام داشتم همونو تابلو کردن تا حرف میشه میزنن تو صورتم بخدا ناراحتی قلبی و خشکی چشم گرفتم میدونم اشتباه کردم ولی ن تا این حد ک روزی هزار بار بخاطر ی اشتباه بچگانه تنبیه بشم حالا خودشونم کم بد نیستن... تا مرد متهل بوده..

تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که به ناظم یا مدیر بگه قبل از اینکه اونا بگند.یا کلاسش رو عوض کنه

جان دل ما کلا ی کلاسیم و کلاس دیگه ای تشکیل نمیشه.ولی خب من چکار کنم نمتونم خودمو بزنم ب وحشی بازی 

امروز داشتن نقشه میکشیدن ک بزنن منو و...

ب مدیر گفتم ولی خیلی مترسم دیگه طاقت ندارم