2777
2789

من امسال انتخاب رشته دارم و معدل پارسالم 19/83 بود کلا نمراتم پایین 19/5 نمیاد

اصلا رشته های نظری دوست ندارم و میخوان امسال برم کلاس ارایشگری و کلا شغلی که خیلیی بهش علاقه دارم و میخوام بهش برسم اینه که یک سالن ارایشگری خیلی بزرگ بزنم و خودم همه خدمات کاشت ناخون،مژه و شینیون و میکاپ حتی تتو یاد بگیرم

پس کلا نمیخوام رشته سختی برم میخوام رشته ای انتخاب کنم که حتی اگه دانشگاه هم نرفتم برام سودمند باشه و به هیچ رشته خاصی علاقه ندارم اما قطعا میرم هنرستان چون شهرمون هنرستانای خوب و زیادی داره و معدل ورود بهش باید بالای 19 باشه منم که هستم

بین این سه تا رشته کامپیوتر و طراحی دوخت و فوتوگرافیک موندم

عکاسی خیلییی دوست دارم اما خیلی از اشناهام که رفتن فوتوگرافیک گفتن که 80 درصدش نقاشیه نه اینکه نقاشیم بد باشه اما زیاد خوشم نمیاد طراحی دوختم میگن باید خیلی دقت داشته باشی و تمرکز و وقت بزاری منم هیچ استعدادی توی خیاطی ندارم و کامپیوتر بعضیا میگن به درد نمیخوره یا میگن خیلی سخته 

لطفا اگه اطلاعاتی دارید با دلیل نظر بدید. 

خیلی ازتون ممنونم🩵🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ رشته آسونی نداریم به خصوص طراحی دوخت که باید همش یا سروپا واسی یا گردنت واسه طراحی الگو یا یا دوخت خم باشه

خود پروسه یاد گرفتن دوخت هم اصلا آسون نیست

یکم طراحی هم باهاتون کار میکنن علاقه داری؟

میتونی از پس هزینه های پارچه و مقوا و ماژیک و آبرنگ بر بیای

یکی از آشناهامون رفت طراحی دوخت الانم استاد دانشگاهه

یکی دیگشون هم دهمه اونم طراحی دوخت میگه رشته پر هزینه ایه و هر هفته باید کلی مانکن بکشه و روش لباس راحی کنه ولی خیلییییی لذت بخشه در آینده هم بدردت میخوره

حجابم بهترین داراییمه...❤

اره کامپیوتر بدرد نمیخورهخیاطی هم رشته پر هزینه ای و حوصله میخوادبه نظر من برو عکاسی که بعداً بخوای ...

عکاسی؟قیمت دوربین میدونی؟قیمت چاپ عکس میدونی؟

کامپیوتر به درد نمیخوره؟الان طراحی سایت وبرنامه نویسی و هوش مصنوعی و....که خیلی رو بورسه دوست عزیز

اره کامپیوتر بدرد نمیخورهخیاطی هم رشته پر هزینه ای و حوصله میخوادبه نظر من برو عکاسی که بعداً بخوای ...

ممنون از اینکه نظر دادید فقط بر چه اساس میگید کامپیوتر به درد نمیخوره میخوان دلیلتون رو بدونم؟ 

متاسفانه شهرمون هنرستانی که عکاسی کار دانش داشته باشه نداره هر رشته ای برم بعدا حتما کلاس عکاسی هم میرم اما خوب الان واقعا موندم چی برم که حداقل برام سودمند باشه

هیچ رشته آسونی نداریم به خصوص طراحی دوخت که باید همش یا سروپا واسی یا گردنت واسه طراحی الگو یا یا دو ...

نمیدونم اخه همزمان کلاس ارایشگری و زبان هم میرم نمیدونم بتونم هزینشو پرداخت کنم یا نه😭به زبان هم خیلی علاقه داره اصلا شاید کنکور زبان بدم اما این رشته نمیدونم چی برم واقعا هیچ علاقه ای به رشته ها ندارم

طراحی دوخت خیلی دقت میخواد منم ادمیم بیشتر از سه ساعت برای یه کار وقت بزارم دیوونه میشم حالا فک من چندین ساعت بشینم پشت دوخت و دوز

عکاسی؟قیمت دوربین میدونی؟قیمت چاپ عکس میدونی؟کامپیوتر به درد نمیخوره؟الان طراحی سایت وبرنامه نویسی و ...

وقتی دانشگاه نمی‌خواد بره کامپیوتر بدرد نمیخوره چون دوران دبیرستان اونقدر حرفه ای یاد نمیدن

یکی از آشناهامون رفت طراحی دوخت الانم استاد دانشگاههیکی دیگشون هم دهمه اونم طراحی دوخت میگه رشته پر ...

نه اینکه بدم میاد ولی علاقه زیادی ندارم

به نظرتون برم میتونم کم کن علاقه پیدا کنم و خوب میدونید نمیشه هم ارایشگری هم دوخت باهم پیش ببرم 

عکاسی؟قیمت دوربین میدونی؟قیمت چاپ عکس میدونی؟کامپیوتر به درد نمیخوره؟الان طراحی سایت وبرنامه نویسی و ...

دعوا نداریم ک من به شما نظر ندادم به استاتر نظر شخصی خودمو گفتم