برای رفتن ب حموم😬🤣 دیشب نشد برم امروزم باید برم وگرن شب شوهرم بیاد باز گیر میده😬 میگ تو ک ن کار خونه میکنی ن آشپزی ن هیچ کاری فقط تو نی نی سایت بودی🙄 بخدا حس و حال ندارم مخصوصا ک باید نوره هم بزنم وقتای دیگ حموم میرما همون موقعی ک نوبت پاکسازی موی زائد میشه یعنی میشم گربه 🐱 از حموم فراریم...ای خدا تو ک اینهمه فرق بین زن و مرد گذاشتی نمیشد یک فرقی میذاشتی ک ما زنا موی زائد نمیداشتیم🙄😑 وااای ب حموم ک فکر میکنم 😖😖😖 خیلی سخته کسی هس مثه من باشه یا فقط من این بیماری رو دارم🙄😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حموم به این خوبی...وقتی میرم حموم اول یه جلسه با اونایی که باهاشون بحثم شده میذارم و جوابای دندون شکنی میدم.....بعدش به این فکر میکنم که به آرزوهام رسیدم .... یه کنسرت هم اجرا میکنم و بعدش تر و تمیز و خوشگل میام بیرون😅😅😅
کلا یه جون به جونام اضافه میشه میرم حموم
بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲