2777
2789

سلام ماماناي گل،

من تو هفته يازدهم هستم ولي اصلاً از هيچ غذاي پختني خوشم نمياد، قبلاً كباب مي خوردم الان اونم نمي تونم از بوش بدم مياد.. ضعف هم دارم ولي تا يكي دو قاشق مي خورم كاملاً احساس پري مي كنم درصورتيكه ضعف دارم! پسته و بتدوم مي خورم دهانم تلخ ميشه، ميوه مي خورم، دلپيچه مي گيرم... شيرم نمي تونم بخورم. كلاً موندم چرا اينطوري ام! البته آبگوشت دوست دارم ولي نميشه هر روز و شب آبگوشت خورد. اسيداوريكم ميره بالا.

بچه طفلك هيچي، خودم توانم داره تحليل ميره.. 

راهي هست آيا؟؟ 

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم...منم تو حاملگیم خیلی بد غذا شده بودم....ولی  سه ماهم که پر شد ....خوب شدم....نگرانه بچت نباش اوایل حاملگی خیلی غذا نمیخواد....کم کم که وزن میگیره نیازه که بیشتر غذا بخوری

این نیز بگذرد.....
دکترتون براتون مولتی ویتامین تجویز کردن؟

نه هيچي... آخه خودم هم اضافه وزن داشتم قبل بارداري، ولي الان ٤ كيلو هم كم كردم

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
عصاره ی گوشت بخور تا حد اقل بدنت ضعیف نشه 

آبگوشت زياد خوردم ولي ديگه هم زده شدم هم ديگه مي ترسم اونوقت از اونور بوم بيفتم

سلام عزیزم...منم تو حاملگیم خیلی بد غذا شده بودم....ولی  سه ماهم که پر شد ....خوب شدم....نگرانه ...

خدا كنه ٣ ماهگي خوب شم.. تازه تو هفته ١١م.. ولي تند تند ضعفم مي گيره فقط موقع خواب راحتم

عزیزم نگران بچه نباش بچه نیازش رو از بدن شما و ذخایر اون تامین میکنه اما نگران خودت باش و خودت رو تقویت کن که تو ادامه بارداری و شیردهی کم نیاری

تا حدودی طبیعیه منم از اوایل بارداری از کباب بدم اومده.. بی اشتهایی هم طبیعیه برطرف میشه... اما چیزایی که میلت میکشه بخور... مثلا آبگوشت رو بخور حتما حالا خواستی چربی روش رو جدا کن تخور

یا جو رو خیس کن و خوب بپز و گوشت رو جدا بپز و با گوشت کوب برقی میکس کن و سبزی و جو رو اضافه کن ی سوپ ساده و خوشمزه و سبک میشه ... سعی کن پیدا کنی از چی خوشت میاد و بخوری

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
برا خودتم بهتره بری دکتر تا بهت تقویتی بدن

دكترم تا ١١ آذر بعد از ان تي بهم وقت داده.. انقدر هم سرش شلوغه.. ب زور بار اول وقت گرفتم ولي رفتم پيشش انقدر حالم اينطوري نبود

آبگوشت زياد خوردم ولي ديگه هم زده شدم هم ديگه مي ترسم اونوقت از اونور بوم بيفتم

عزیزم عصاره ی گوشت رو توشیشه درست میکنن کلن خیلی آب نمیده ولی همون مقدار باعث میشه بدنت ضعیف نشده برا کسایی که بی اشتها میشن خوبه ،چون حجمی نداره فقط مقویه ،مم تو بارداریام چون خیلی ویار داشتم و حالم بد میشد استفاده می کردم

الا بذکرلله تطمئن القلوب
عزیزم نگران بچه نباش بچه نیازش رو از بدن شما و ذخایر اون تامین میکنه اما نگران خودت باش و خودت رو تق ...

همين ديگه، هر چي فكر مي كنم از چي خوشم مياد، مي بينم از هيچي خوشم نمياد! يك مدت اش رشته مي خوردم الان اونم نمي خورم

برای زن حامله اصولا ب دوازده تجویز میکنن

ب٦ داده بود براي حالت تهوعم