2777
2789

اگه یه دشت گل بدی به یه مگس با یه ذره آشغال و کثیفی حتما آشغال رو انتخاب میکنه برای نشستن 

شده حکایت اغلب ما آدما این همه خدا بهمون نعمت داده لطف کرده فقط بدیارو می‌بینیم و روشون تمرکز میکنیم دائم ناشکریم مینالیم در صورتی که خدا هیچ وقت تعهد نداده که به ما آدما عمر جاودان میده یا بدون هیچ ناراحتی و مشکلی قراره زندگی کنیم اتفاقا گفته من انسان را در رنج آفریدم 

فقط به فکر بعد حیوانی مون هستیم خوردن پوشیدن خونه ماشین پول شوهر قیافه  که اینم آفتیه که فضای مجازی مخصوصا اینستا انداخته به جونمون  اگه یکی از اینا باب میلمون نباشه دیگه واویلا خدا تو وجود داری؟؟ منو میبینی ؟صدامو میشنوی ؟ از اول زندگیم روز خوش ندیدم.... ناشکری ! استغفرالله  کفر بدوبیراه.....

آدمای زود رنج هرکی بهمون  بگه بالای چشمت ابرو ناراحت میشیم میرنجیم بهمون بر میخوره بهش میگیم آدم سمی باید حذفش کنیم از زندگیمون .....

دوستان همین الان در هر شرایطی هستین خدا رو به خاطر نعمت هایی که دارین شکر کنین حتی کوچکترین نعمت ها و خوبیای اطرافیانتون به یاد بیارین حتی کوچکترین خوبی ها 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

عزیزم نصف ثواب‌های دنیا با پول میشه گرفت

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

باشه ولی مخالفم با حرفات.

شکرگذاری رو قبول دارم، به خاطر اینکه نعمت رو زیاد می‌کنه و حس های خوب رو جذب می‌کنه 

اما قبول ندارم که هر کسی این اصل رو باید رعایت کنه. یکی که نفسش از جای گرم در میاد می‌تونه شکرگذاری بکنه، اما اونی که میون خاک و زباله، تشنه یه قطره آبه...؟ نه...واقعا اگه نکنه هم حق داره...

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا این مثال ها پیشم یه جوریه حالا اگر به یه گاو بدی خوب گلها رو انتخاب میکنه با همه گاویش

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

عزیزم نصف ثواب‌های دنیا با پول میشه گرفت

اصلا اینجوری نیست من شاید ۲۰ تا مدرسه بسازم برای خودنمایی و برای اینکه مردم بگن چقد آدم خوبیه  یا برای پز دادن 

و رضای خدا اصلا تو نظرم نباشه شاید هزار تومن کمک کنم برای رضای خدا که ارزش اون خیلی بیشتر از بیستا مدرسه هست .قربونت من بحثم این نیست که ثروت بده من میگم ماها شکر گذار نیستیم ماها خوبی هارو نمی‌بینیم هزارتا نعمتو شکر گذاری نمیکنیم برای یه چیز کوچیک صدبار ناشکری میکنیم 

خدا یا دین اسلام خیلی از چیزها رو که منع کرده و بد دونسته در دنیای دیگه به عنوان پاداش گذاشته

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اصلا اینجوری نیست من شاید ۲۰ تا مدرسه بسازم برای خودنمایی و برای اینکه مردم بگن چقد آدم خوبیه یا بر ...

الان خودت هم رو بدی طرف مقابل تمرکز کردی!

عزیزم وقتی یکی از شوهرش کتک میخوره بگه خدایا شکرت که کلیه‌ام سالمه؟ اون یکی که هر سال باید تو ترس نداشتن خونه باشه چی؟ یا اونی که ماهی یه بار گوشت میاد سر سفرش؟ شکرگزاری خوبه ولی از ته دل 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

باشه ولی مخالفم با حرفات.شکرگذاری رو قبول دارم، به خاطر اینکه نعمت رو زیاد می‌کنه و حس های خوب رو جذ ...

من اگه همه تنم سالم باشه روزی صد بار نمیگم خدایا شکر ولی اگه قدم کوتاه باشه یا مثلا موهام کم پشت باشه روزی هزار بار بابتش ناشکری میکنم میگم خدایا چرا ای کاش بلند بودم .....

هر کسی تو هر شرایطی تو هر شرایطی تو هر شرایطی میتونه شکر گذارباشه نعمت هایی داره که ببینه و شکر گذار باشه 

چرا این مثال ها پیشم یه جوریه حالا اگر به یه گاو بدی خوب گلها رو انتخاب میکنه با همه گاویش

در مثل جای مناقشه نیست عزیزم چند سالته؟؟شما به جای پرداختن به اصل مطلب رفتی چسبیدی به بی ارزش ترین و حاشیه ای ترین نکته ای که تو این  مطلب بود اینجا هدف گاو و پشه نیست که کجا میرن  

هدف چیز دیگه ایه همیشه متنو بچسب نه حاشیه

خدا یا دین اسلام خیلی از چیزها رو که منع کرده و بد دونسته در دنیای دیگه به عنوان پاداش گذاشته

الان شما میخوای دین اسلام یا خدا رو ببری زیر سوال

شما فقط نوک بینی خودتو میبینی. اون بچه ای که تو آتیش جنگ آواره و گرسنه ست، بچه ای که تو زباله ها دنبال غذاش میگرده چی اون بابت چی خدا رو شکر کنه؟؟؟ خدا اینهمه جنگ و کشتار و آسیب به همنوع زو دید و سکوت کرد. 

من منکر بزرگی خدا نیستم ولی در تکمیل نظریه ات بهتره به این چیزا هم فکر کنی 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
شما فقط نوک بینی خودتو میبینی. اون بچه ای که تو آتیش جنگ آواره و گرسنه ست، بچه ای که تو زباله ها دنب ...

من نمیدونم تو چه رده سنی هستین ولی واقعا مثل همون مگس که همه خوبی ها رو میبینه رو بدی میشینه اینه

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

[QUOTE=359075128]من نمیدونم تو چه رده سنی هستین ولی واقعا مثل همون مگس که همه خوبی ها رو میبینه رو بدی میشینه اینه ث ...[/QUOTE

۳۳ سالمه اندازه موهای سرت کتاب خوندم. متوجه منظورت شدم ولی این شکر گذاری و دیدن خوبی های زندکی برای همه صدق نمیکنه. فردی که آواره جنگیه، خونه زندگی و عزیزانش رو از دست داده و از فرط گرسنگی جون نداره خدا رو بابت چی شکر کنه دقیقا هان؟؟ 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
شما فقط نوک بینی خودتو میبینی. اون بچه ای که تو آتیش جنگ آواره و گرسنه ست، بچه ای که تو زباله ها دنب ...

شما به خاطر نعمت هایی که به خودت داده شده شکر گذار باشی و نوک بینی خودتو ببینی بهتر از اینه که به خاطر بچه های جنگ زده کفر بگی و خدارو زیر سوال ببری .....