2777
2789
عنوان

اگه یه دشت گل بدی به یه مگس با یه ذره آشغال

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 17 پست
شما به خاطر نعمت هایی که به خودت داده شده شکر گذار باشی و نوک بینی خودتو ببینی بهتر از اینه که به خا ...

من شکر گذار خدا باشم یا نباشم به خودم و خدا مربوطه نه به شما😐 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

سلام دوست خوبم، حرفات درسته ما باید در هر شرایطی که هستیم شکرگزاری کنیم چون اینکار باعث میشه نظر لطف خدا باشه و یکم لحنت مهربان تر باید باشه تا تاثیر گذاری بیشتری داشته باشه

خطاب به دوستان عزیزم 

وقتی امام حسین علیه السلام همه چیز را در راه خدا داد و گفت خدایا راضی ام به رضای تو، خدا هم براش جبران کرد، امام حسین ع هم تشنگی کشید هم گرسنگی، هم جنگ، هم اسارت عزیزانش، هم تکه شدن اعضا و جوارحش و... 

پس دوستانی که ایراد میگیرید الگوی ما باید امام حسین ع باشه، البته خدا هم برای این راضی بودن امام حسین در برابر کوه بلاها، اجر بسیار گذاشته

ولی حق میدم این کار، کار سختیه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه همه تنم سالم باشه روزی صد بار نمیگم خدایا شکر ولی اگه قدم کوتاه باشه یا مثلا موهام کم پشت باش ...

دقیقااااا من تو همین مواقع خدامو شکر میکنم. هر موقع نعمت داشته باشم شکر میکنم. هر موقع شاد باشم شکر میکنم و بهش میگم ممنون خدا که چشمت به منه 

اما در مقایسه با من، یه بچه میون اشغال داره دنبال غذا میگرده یا تو حسرت یکم آبه. فکر نکنم اون بخواد خدارو شکر کنه و من بهش حق کامل رو میدم 

چون خدا برای همه عادل نیست و نبوده.شما نفست از جای گرم در میاد همین

...