2777
2789
عنوان

لعنت به اینجور ادما

202 بازدید | 11 پست

امروز بهم خبر دادن یکی از دختر عمو های دوستم خودکشی کرده حالا چرا؟ این تفلک کلاس ششمه و تو راه مدرسه دوتا مرد 40 خورده ایی ساله مثل اینکه ساعت و گردنبد گوشواره طلاشو زدن و میخواستن بهش تجا.... وز کنن (مشروب و مواد کشیده بودن)که میتونه فرار کنه یه هفته کامل خودشو تو اتاق حبس کرده بوده مدرسه نمی رفته غذا نمیخورده به کسیم چیزی نمیگفته اسمشم نورا بوده مادرشو موقع زایمان جونشو از دست میده مادرشم براش یه گردنبند طلا خریده بوده باباشم به این گفته بوده مواضب هدیه مادرش باشه اون ادمای میکنم همون گردنبندم ازش میزنن همین امروزم خبر اینکه خودشو دار زده اومد واقعا برای همچین ادمای بی شخصیتی متاسفم که عقلشون تو لذته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد وقتی میخوان همینا رو اعدام کنن هشتگ نه به اعدام میزننبه نظر من اعدامم برای اینجور لجن ها کمه

واقعا باید تیکه تیکه شون کنن

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
ما زن ها امنیت نداریم عزیزماین خییییلی ظلم هست

واقعا نداریم مردا خیلی بیشرف شدن

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
بچه ۱۲ ساله چطور میتونه طناب دار درست کنه؟!

این دختر کلا از نظر گوشی اینا ازاد بوده اکثر موقعه ها هم چون باباش مدت کارش طولانی بوده تنها بوده دیگه طناب اینارم که داشتن