2777
2789

از کجا فهمیدی همزاد داری؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا قران و نماز کلی بلا بیشتر سرم اورد کلا ول کردم

اینجووورررری نگوووووو یعنی چی امکان نداره بلا سرت بیاره  منم همزاد جن دارم تو خواب تو بیداری اذیتم میکنه  اما خودمو با قران فقد اروم کردم من قشنگ تو خواب دیدمش بارها

اینجووورررری نگوووووو یعنی چی امکان نداره بلا سرت بیاره منم همزاد جن دارم تو خواب تو بیداری اذیتم م ...

من اصلا خداروهم قبول ندارم انقدر که بلاهای اسمونی افتاده تو زندگیم  نماز و قران و یمدت شروع کردم دیدم اصلا نمیتونم  سوره بقره رو پنج روز گزاشتم  مامانم مریض شد  ابگرمکنمون ترکید  کلی بلا اومد

اینجووورررری نگوووووو یعنی چی امکان نداره بلا سرت بیاره منم همزاد جن دارم تو خواب تو بیداری اذیتم م ...

نمیدونم شاید  باید از ته دلت قبول داشته باشی این چیزارو 

اتفاقا قران و نماز کلی بلا بیشتر سرم اورد کلا ول کردم

اولاش سفت میگیره بعد میره باید تحمل کنی 

نمیزاره ازدواج کنی تورو برای خودش میخواد

رابطه داشته تو خواب باهات؟

به حکمتش دل بسپار(خدا)

همزاد گوش دادن و خوندن شوره بقره تا 45 روز اما قبل از گوش دادن آیت الکرسی خونده بشه 

. برای دفع جن عاشق تا چهل و پنج روز سوره عبس خونده بشه اما قبل و بعد از خوندن سوره، آیت الکرسی خونده بشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

میگن وقتی قصد میکنی که دفعشون کنی بیشتر اذیتت میکنن باید تحمل کنی

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

اولاش سفت میگیره بعد میره باید تحمل کنی نمیزاره ازدواج کنی تورو برای خودش میخوادرابطه داشته تو خواب ...

اره خیلی اینجور خواب دیدم  خواب میبینم ازدواج کردم  لباس عروس پوشیدم ولی طرف نیست  یا اینکه خواب میبینم حاملم