2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با آمپول فشار چطوریه

1200 بازدید | 19 پست

خانوما من بخاطر درشت بودن بچه دکتر احتمال داده که هفته سی و هشت با آمپول فشار زایمان طبیعی کنم 

میگن زایمان طبیعی با آمپول فشار خیلی دردش بیشتره درسته؟

بچه اولم سی و شش هفته خودش کیسه آب پاره شد و رفتم بیمارستان و سر چهار ساعت که اونم خواب بودم بچم به دنیا اومد 

کسی تجربه زایمان با آمپول فشار داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زایمان اولم با آمپول فشار بود. وای داغون شدم. پسرم 3200 بود. خیر نبینه دکتره. ولی پسر کوچکیم بدون آمپول فشار بود. 2 ساعت بیشتر درد نکشیدم. وزنشم 3850 بود. 

وزن نی‌نی‌ت چقدره مگه؟ 

فرقی نداره

من بچه اولم بدون آمپول فشار بود 

بقیه با امپول فشار فقط کمردرد داره که طول میکشه خوب بشه البته بستگی به بدنت هم داره من سر اخری که خیلی بدنم ضعیف بود هم کمردردم طولانی شد هم ساعت زایمانم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

عزیزم بخاطر آمپول استرس نداشته باش...

همه خانومایی که بستری میشن برای زایمان و موارد مشابه، آمپول فشار میگیرن

حتی سزارین ها!!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

اگه نی نیت درشته خواهش میکنم طبیعی نیار که مثل من داغون میشی.الانم نمیتونم خودمو جمع کنم بعده ۸ سال.بچه های من یکیش ۴.۱۵۰ یکیشم ۴.۱۰۰

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
خوب یعنی پروسه زایمان طولانی تر میشه دردش هم بیشتره؟

من هفته ۴۱ بودم درد نداشتم با آمپول فشار دردم اومد..خیلی زایمان سختی داشتم و اینکه انگار با آمپول فشار درد طولانی تری دارن تا طبیعی..چون من تا جایی که میدونم اونایی که با آمپول فشار بچه اوردن مثلا از ۲ روز تا حتی یک هفته هم بیمارستان درد کشیدن....ولی خب نترس..بدترین چیز تو زایمان ترسیدند.. خونسرد باش ..بالاخره باید طی کنی 

همون درد زایمان رو با آمپول بهت القا میکنند.جوش نزن.من اینطوری بودم.یک ماما همراه بگیر که بهت ورزش و ماساژ و..بده برای اینکه کمک به آمپول باشه زودتر دنیا بیاد.

.بچه اولت که خواب بودی یعنی بی حسی وریدی گرفتی؟چجوری زور زدی خب؟

عزیزم بخاطر آمپول استرس نداشته باش...همه خانومایی که بستری میشن برای زایمان و موارد مشابه، آمپول فشا ...

من سزارین شدم چرا وقتی قرار بر سزارین آمپول باید زد؟ به من که نزدن

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

طولانی تر که میشه..دردش هم یجوری غیر طبیعیه..مثل درد طبیعی قبل زایمان نیست..اما خب بچه دومته...آروم باش ..غذاهای مقوی بخور تا زایمان راحتی داشته باشی..ورزش هایی که یاد میدنو انجام بده خیلی به زایمان سریع ترت کمک میکنه مخصوصا اون توپه

اما من خیلی ها رو دیدم که آمپول فشار زدن اخرم نتونستن زایمان کنن بازم سزارین شدن درد هر دو رو کشیدن

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.