2777
2789

من تقریبا ۲۰ روز پیش انجام دادم

بعد از ۸ روز دِرَن رو باز کرد ، چند روز یکبار کلی ترشح زير پوستم جمع میشه و باید تخلیه کنم میدونید تا کی اینطوریه؟

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

من انجام دادم، دختر ۲۳ ساله هستم، روز هشتم دی ماه جراحی شدم، گفتن روز سوم یعنی امروز میتونم برم حموم، مال من ترشح نداره و درن هم نداشت، واسه جراحی خیلی میترسیدم ولی واقعا خیلی عالی و اوکی بود و درد انچنانی نداشت، احتمالا هفته اینده باید برم بخیه هاشو بکشم و جواب پاتولوژیشم فردا میاد، ممنون میشم دعا کنید و انشالله که شما هم سلامت باشید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم، دختر ۲۳ ساله هستم، روز هشتم دی ماه جراحی شدم، گفتن روز سوم یعنی امروز میتونم برم حموم ...

ممنون عزیزم

بلا دور باشه ان شاءالله سلامت باشی گلم

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی