2777
2789
خب

ببین هر شبگزارش کار میگیره و چک میکنه و برنامه روزانه میده

از آوا برام فیلم گزاشت چن قسمت دیدم بعد خودش برگشت گفت ن بیا ی فیلما دیگ ببین 

برنامش جوریه ک مثلا تا درس بعدی بخاد بیاد یادم رفته قبلیا چجور بودن اصلا نمیتونم باهاش راحت صحبت کنم 

مدام فقط میگه دروغ میگی درس نخوندی هی میخاد مچ گیری کنه من طبق برنامه خودش پبش میرم ولی میگف همه بچه ها روالن تو از برنامه عقبی ب کنکور نمیرسی 

کلاااا هم همش داره ایراد میگیره ازم

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که شرایط رو بدتر میکنه

بنظر خودمم خوبه کنسل کنم مشاوره رو 

ولی پیگیریش خوب بود 

اصلاااا نمیدونم چی کنم 

نظر شما چیه؟

ببین هر شبگزارش کار میگیره و چک میکنه و برنامه روزانه میدهاز آوا برام فیلم گزاشت چن قسمت دیدم بعد خو ...

این مشاور نیست دلالِ ، خودت برنامه بریز طبق شرایط خودت و درس بخون مشاور کمکی نمیکنه 

این مشاور نیست دلالِ ، خودت برنامه بریز طبق شرایط خودت و درس بخون مشاور کمکی نمیکنه

نظر شمام اینه کنسل کنم؟

پشت کنکوریم مثلا میخاستم یکی باشه امسال کل استرس با خودم نباشه😑

مشاورت خانم باشه خیلی بهتره ..این طوری هم ب بهونه های مختلف زیاد پا پیچ نمیشه

خدایی تا الان حرف یا حرکت غیر مربوطه نداشته ولی من از لحاظ درس میگم دیروز میگف من ۳ تا شاگرد دیگم همه خوبن و میرسن ب کنکور فقط تو خوب نیستی 

در صورتی ک تا حالا نگفتم برنامه رو کم کن یا نمیخام بخونم یا بپیچونم همه تقصیرارو انداخت گردن من 

بعد ک زنگ زدم بش گفتم گفت نههه عقب نیستی من اینجور گفتم ک بخونی😑

نظر شمام اینه کنسل کنم؟پشت کنکوریم مثلا میخاستم یکی باشه امسال کل استرس با خودم نباشه😑

این ادم مشاور نیست نمونشو زیاد دیدم و حتی دانشجو هم احتمالا نیست دانشجوی پزشکی اونقدر مشغله داره که به مشاوره نمیرسه قطعا برنامه ای که بهت میده فیکه من خودم برنامه ریختم و درس خوندم با توجه به شرایط خودم ساعت مطالعه اونقدا بالا نبود حد وسط بود و رتبه خوبی اوردم رشته دلخواهمو نتونسم برم ولی رتبم برای دیگر رشته ها عالی بود 

این ادم مشاور نیست نمونشو زیاد دیدم و حتی دانشجو هم احتمالا نیست دانشجوی پزشکی اونقدر مشغله داره که ...

عزیزم چه ربطی داره ؟ 

دوست نامزدم هم پزشکه هم مشاور پس الکیه؟😐😐😐

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

این ادم مشاور نیست نمونشو زیاد دیدم و حتی دانشجو هم احتمالا نیست دانشجوی پزشکی اونقدر مشغله داره که ...

واقعا؟؟ 

بعد شما چجور میخوندی ینی با چ برنامه ای پیش میرفتی 

من فقط اینو خیلی مشکل دارم ک نمیدونم چقد بخونم کی بخونم وگرنه از نوع خوانش و اینا مشکلی نیست 

بعد ولی این ی سری کتابا رو میگفت تست اونارو بزن بنظرم کتاباش سطحشون خوب بود