2777
2789
عنوان

چرا عروس ها لباس سفید میپوشن

346 بازدید | 13 پست

بچه:مامان چرا عروس لباس سفید می پوشه

مامان:چون بهترین شب زندگیشه

بچه:چرا داماد سیاه می پوشه

مامان:خفه شو برو تو اتاقت.

کسی جوابشو میدونه؟ 🤔🤕🥴😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم برای مردا زیاد مهم نیست چون هم تو عزا هم عروسی لباس سیاه میپوشن ولی بیشتر خانمها واسشون مهمه این چیزا. دقت کنین چقدر هزینه واسه ارایش و لباس میکنن . حس میکنم مردا کارشون درست تره زیاد خودشونو درگیر نمیکنن اخه ببین بعضیا اینهمه خرج میکنن واسه عروسی چند ماه بعد به مشکل میخورن کلا مردها بیخیالن نسبت به مراسما. ولی خانمها به هر مراسمی زیاد بها میدن اخه جالبه بعدش یه اتفاقی میوفته زهر مار میشه براشون.  من با اینکه زنم راستش تفکرم عین مرداست زیاد به جشن و مهمونی اهمیت نمیدم چون انگار ادم چشم میخوره خب حقم داره چشم بخوره وقتی اینهمه خرج کنی بیای جلوی جمع مانور بدی بخوای نخوای چشم میخوری حتی از نزدیکترین آدمهای دوروبرت . من چند جلسه کلاسهای روانشناسی شرکت کردم خیلیا همینو میگن که چشم و همچشمی بین خانمها زیادتره زندگی ها بخاطر همین خرجها نابود شده راه به راه طلاق میگیرن پز دادن و چشم طرفو از حلقه دراوردن و نیش و کنایه وووووووو. بنظرم اقایون کارشون درسته بیخیالن اعصابشون ارومتره 

من فکر میکنم برای مردا زیاد مهم نیست چون هم تو عزا هم عروسی لباس سیاه میپوشن ولی بیشتر خانمها واسشون ...

حرف حق... هزاران لایک.... چه خوب که شما این طرز فکر رو دارین.... 😊🌺

چون یه نمادی از روح و روان و قلب عروس هست

پاک پاک بدون هیچ نقطه سیاه

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

من فکر میکنم برای مردا زیاد مهم نیست چون هم تو عزا هم عروسی لباس سیاه میپوشن ولی بیشتر خانمها واسشون ...

این حرفا چیه؟

این یه رسم از دوران ویکتوریا هست ملکه ویکتوریا تو عروسیش برا بار اول لباس سفید پوشید بعد بقیه تقلید کردن وگرنه قبلش لباس سفید تو ایران که مرسوم نبود 

راجب کت شلوار مردام خب کت شلوار مشکی از هر رنگ دیگه شکیل تره و بهشون بیشتر میاد و پیش عروس زیباتر به نظر میرسن خیلی از دامادا تو روز عروسی سفید یا رنگای دیگه میپوشن اصلا زیبا دیده نمیشن

بعضی چیزها از روی تقلید باب میشه، بعد هم چون به دلشون میشینه به عنوان رسم باقی میمونه.

همه دامادها سیاه نمیپوشند،بعضی هاشون کت وشلوارشون را تیره انتخاب می کنند تا در کنار لباس عروس بهتر جلوه کنه.

اما از وقتی گذشت وفداکاری تو ازدواج از بین رفته وطلاق زیاد شده، اصلا اسم عروس وداماد میاد تمام بدنم میلرزه.

قدیم ها زنها و مردها لباس هم بودند و خیانت وعصبانیت وهر اشتباهی را با صبوری تحمل می کردند تا در کنار هم پخته بشن.

حالا چی

عروس از همون روز عقد شروع میکنه به نق زدن و هر روز تاپیک چطوری دمار از داماد دربیاریم میزنه، 

انگار خیلی از مردها بیزارند وفقط برای اینکه عقده هاشون را سرشون خالی کنند ازدواج می کنند، شاید هم فکر می کنند زندگی فیلمه وباید به همون خوشی طی بشه.

بعضی چیزها از روی تقلید باب میشه، بعد هم چون به دلشون میشینه به عنوان رسم باقی میمونه.همه دامادها سی ...

چه متن خوبی.... چه نظرات پخته ای... ممنون از اظهار نظر تون.... بله کاملا حق با شماست 🌹❤️👌👌