2777
2789
عنوان

عوض شدن اخلاق همسر

422 بازدید | 8 پست

یکماه پیش تو محل کارش تو قسمت مدیریت بحثش شد خودش جاشو تغییر داد.البته مقصر اونا بودن تو چندتا تاپیک قبل توضیح دادم...

نگهبان شب بود اما الان اومده شیفت روز کارش یکم سنگینه و خستگی زیاد داره.

از روزی که رفته شیفت روز بخاطر فشار کاری و بحث و ناراحتی کارش ،اخلاقش عوض شده.

رابطمون خیلی خوب بود، خیلی کم پیش میومد که تو خونه دعوا یا بحثمون بشه اما الان همش تو خونمون ناراحتیه،

هی غر میزنه هی بهانه میگیره آخر سرم دعوامون میشه.

دو شب پیش بهش گفتم کاشکی همون شیفت شب بودی راحت بودم تو نبودی ناراحتی نداشتم.

دیشب بیرون بودیم یهو گفت حرفت بدجور منو سوزوند 😞

اشتباه کردم چطور جبران کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم زیاد کشش نده. سعی کن بهش این تغییر رو مثبت جلوه بدی اینکه الان می تونه راحت شبها بخوابه یا م ...

پریشب که بحثمون شد اون حرف رو زدم ابنجا تاپیک زدم دوستان راهنمایی کردن دیگه منم وقتی از سرکار اومد به رو خودم نوردم که دیشب بحث کردیم با همم خوب بودیم تا دیشب داشتیم میرفتیم بیرون یهو گفت حرفت بدجور منو سوزونده هرچی گفتم بخدا تو عصبانیت اون حرف رو زدم دیگه قبول نکرد صحبت رو عوض کرد

واقعا نمیتونید حال بد یه مردو درک کنید؟

خب معلومه طرف جاش عوض بشه براش سخته واقعا

بزار هی غر بزنه تو هیچی نگو

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍