2777
2789

دیروز عصر مهمون یکی از بچه‌ها باشگاه بودیم حدود ۷ نفر .از اون جو دوستانه من خیلی حالم بد شد مربیم خیلی بچه‌ها رو کوچیک می‌کرد با حرفاش .خودشو خیلی بالا می‌برد از خودش تعریف می‌کرد همکارای دیگه اش رو زمین میزد غیبتش رو می‌کرد. خلاصه من خیلی انرژی منفی ازش گرفتم وقتی اومدم خونه ۶ ساعت تمام حالت تهوع عجیب داشتم .انرژی منفی خیلی زیاد گرفتم شما هم تجربه مشابه داشتین؟چیکار کردید از نظر روحی حالتون خوب شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا مهمونی ادمی که فازش باهام متفاوت نمیرم که خودمو اذیت کنم 

من با هر کسی رفتو امد نمیکنم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اصلا مهمونی ادمی که فازش باهام متفاوت نمیرم که خودمو اذیت کنم من با هر کسی رفتو امد نمیکنم

انقدر حالم بده واقعا نمیدونم چیکار کنم .میزبان هم میگفت چرا راه میری چرا کار میکنی میخواستم بیام خونمون نمیزاشت ،درم قفل کرده بود.اصلا خوب نبود

مربی آدم عقده ای بوده.... فکر نکن بهش... دفعه بعد وقتی اون هست نرو

جالبته اینجاست مردم خیلی دوستش دارن خیلی دوست دارن باهاش ارتباط بگیرن واقعا نمیدونم چرا بعضی‌ها جذب این جور آدما میشن

دوستاتو عوض کن جدی میگم 

این مهمونی دوستانه نبوده همایش تعریف کردن از مربی بوسیله  تحقیر همکارانش بوده   !!!!!!

الان سرهرچهارراه یه باشگاه هست

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟