2777
2789
عنوان

صبحا که دخترمو

171 بازدید | 4 پست

میبرم مدرسه میبینم بعضی بچه ها از سرما میلرزن 

میبینم بعضیاشون تغذیه ندارن 

تو دفتر مدیر که به مادری میگه شهریه پرداخت کن ، مادر با شرمندگی و سر به زیری میگه بهم مهلت بدین و قسطی کنین 

امشب بیمارستان بودم بچه ام مریض بود ، داروهای دختر خودم ۴۰۰ شد 

یه خانم پنجاه ساله تقریبا اومده بود دارو بگیره 

موقع پرداخت نداشت و داروها شو نگرفت ، متصدی میگفت واجبه برات باید مصرف کنی خانم ، مشابه ایرانی این دارو هم موجود نیست 

خدا شاهده هر وقت آخر شبا میام خونه یه پیرمرد تا کمر تو سطل اشغال، داره بازیافتی جمع می‌کنه...

میری سوپری.....

اصلا قلبم به درد میاد دیگه نمی‌دونم از کدوم بگم!

خواهر من خودت میدونی و حلقه ی دستت، هر کاری میخوای بکن، اختیارشو داری 

ولی وجدان داری؟ مگه از قدیم نگفتن چراغی که به خونه رواست به مسجد حرومه؟

شاید بگین خودت کمک کن، به پیر و به پیغمبر در حد توانم هرررروقت تونستم کردم 

خواهرعزیز خواهر گلم.... خودت میدونی و خدای خودت نمی‌دونم چی بگم‌...

ولی مردم کشور خودمون رو در یابین 

مگه مردم کشور خودمون آدم نیسن؟ مگه مسلمون و شیعه ی علی نیستن؟ 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

موافقم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

حق میگی. 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار عزیز تاپیکمو قفل کنین که باعث سوتفاهم و بحث نشه فقط خواستم حرفمو گفته باشم 

نمیدونم از کجا قفلش کنم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲