2777
2789

خب چند تا تاپیک باید بزنم؟ 🥲

برا دهم تجربی چی پیشنهاد میدین؟ 

و نظرتون راجب میکرو گاج چیه؟ 

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبتکران و تمام برو بخواب

مرسییی

راجب میکرو اطلاعاتی نداری؟ 

بین مبتکران و خیلی سبز کدوم؟ 

بگو بعد میرم میخوابم🥲😂

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

دوستان بین خیلی سبز و مبتکران کدوم بهتره؟ 

تیتانیوم شنیدم خوبه من خیلی سبز جامع داشتم زیاد خوشم نمیاد از کتابش تستاشو که میزنم حس میکنم خیلی در ...

عه

مرسی

آقا یه مبتکران بخر تک جلدیشم کافیهدهمی هستی دیگه؟

اهان

اره 

مرسی ❤